Hoe het project Science Communication ongelijkheden aankaart

Picture of building Campus Woudestein

Vrijdag 25 februari vond de laatste workshop plaats in een serie van 13 workshops die in de afgelopen maand gedaan zijn in het kader van het project Science Communication. Dit project richt zich op (etnisch-raciale) ongelijkheden in de productie en consumptie van cultuur, media en sport.

Het project wordt gefinancierd door de Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW) en is een samenwerking tussen de afdeling Arts en Culture Studies (Pauwke Berkers en Julian Schaap) en de afdeling Media & Communication (Amanda Paz Alencar en penvoerder Jacco van Sterkenburg). De workshops zijn door het hele land gedaan bij diverse Hogescholen en bij organisaties als de Anne Frank Stichting. Sophie Sasse (Media and Communication) was eveneens betrokken bij de organisatie en uitvoering van de workshops, waarvan de een-na-laatste plaatsvond op de Erasmus Universiteit (Studium Generale, 21 februari 2021).

In maart zullen nog enkele podcasts gedaan worden met interessante gasten, en er zal een digitaal handboek gemaakt worden.

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen