Bachelors

Hieronder vind je een handig overzicht van alle bacheloropleidingen die aangeboden worden aan de Erasmus School of History, Culture and Communicatie (ESHCC). Zo kan je digitaal alvast kennismaken met onze bachelors!

Neem eens een kijkje naar onze voorlichtingsevenementen of scroll verder en bekijk onze onze virtuele informatiesessies.

Maak kennis met Erasmus University Rotterdam en de verschillende bacheloropleidingen via een van onze voorlichtingsevenementen. Dit kan door onder andere door het een van onze (online) open dagen te bezoeken of deel te nemen aan een van de online meeloopdagen. 

Leer de universiteit kennen tijdens de Online Bachelor Open Dag op zaterdag 4 oktober 2024 en vind de opleiding die bij jou past! Ontdek wat Rotterdam studenten te bieden heeft en stel al je vragen over studiefinanciering of het vinden van een kamer.

Tijdens deze Online Bachelor Open Dag krijg je via Zoom informatie over alle bacheloropleidingen en over studeren in het algemeen. Je kunt terecht op deze online Open Dag voor onder andere voorlichtingsvideo's en live sessies met studievoorlichters en studenten. 

Heb je al een Bachelor Open Dag bezocht en wil je meer weten over een bacheloropleiding? Meld je dan aan voor een online meeloopdag.

Tijdens een online meeloopdag neem jij samen met een groepje andere studiekiezers en een student (een 'Ambassador') van de bacheloropleiding van jouw keuze deel aan een videogesprek. De Ambassador zal een presentatie geven en je alles vertellen over de opleiding, de toelating en zijn of haar eigen ervaringen met studeren aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Daarnaast heb jij de kans om al je vragen aan deze studenten te stellen! 

Aanbod voor studiekiezers

De Erasmus Universiteit Rotterdam helpt jou graag bij het maken van een goede keuze en geeft tips over hoe jij je goed kan voorbereiden zodat je zonder zorgen kan starten aan je nieuwe opleiding.

Bij deze bachelor zoek je in het verleden naar antwoorden op de vraagstukken van nu. Je focust op de moderne geschiedenis en wat zij ons kan leren over de hedendaagse politiek, cultuur en economie

Introductievideo Bachelor Geschiedenis

Je wilt weten wat er achter de schermen van de kunstsector gebeurt en daar jouw passie voor kunst en cultuur inzetten. Deze Engelstalige studie maakt je wegwijs in de cultuursector. Ben je op zoek naar de Nederlandstalige versie? Neem dan een kijkje bij Algemene Cultuurwetenschappen.

Introduction video - International Bachelor Arts and Culture Studies (IBACS)

Verken de mediawereld en haar politieke, economische en culturele impact, ga op uitwisseling en vervolg je studie in een aansluitende master of start direct een carrière in de communicatie.

Introduction video - International Bachelor Communication and Media (IBCoM)

In de internationale bachelor History richt je je op maatschappelijke, economische, politieke en culturele thema’s en niet (zoals bij vele andere programma’s) op historische periodes. Hiermee kun je de link leggen tussen toen en nu.

Introduction video - International Bachelor History

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen