Bachelors

In deze huidige coronacrisis begrijpen we dat het moeilijk is om je te oriënteren op een vervolgopleiding. Omdat dat je onze campus momenteel niet kunt bezoeken, hebben we hieronder een handig overzicht geplaatst zodat je alsnog digitaal kennis kunt maken met alle bacheloropleidingen die we aanbieden aan de Erasmus School of History, Culture and Communication.

Neem eens een kijkje naar onze voorlichtingsevenementen of scroll verder en bekijk onze onze virtuele informatiesessies.

 • Maak kennis met Erasmus University Rotterdam en de verschillende bacheloropleidingen via een van onze voorlichtingsevenementen. Dit kan door onder andere door het een van onze (online) open dagen te bezoeken of deel te nemen aan een van de online meeloopdagen. 

  Leer de universiteit kennen tijdens de Online Bachelor Open Dag op zaterdag 13 februari 2021 en vind de opleiding die bij jou past! Ontdek wat Rotterdam studenten te bieden heeft en stel al je vragen over studiefinanciering of het vinden van een kamer.

  Tijdens deze Online Bachelor Open Dag krijg je via Zoom informatie over alle bacheloropleidingen en over studeren in het algemeen. Je kunt terecht op deze online Open Dag voor onder andere voorlichtingsvideo's en live sessies met studievoorlichters en studenten. 

  Heb je al een Bachelor Open Dag bezocht en wil je meer weten over een bacheloropleiding? Meld je dan aan voor een online meeloopdag.

  Tijdens een online meeloopdag neem jij samen met een groepje andere studiekiezers en een student (een 'Ambassador') van de bacheloropleiding van jouw keuze deel aan een videogesprek. De Ambassador zal een presentatie geven en je alles vertellen over de opleiding, de toelating en zijn of haar eigen ervaringen met studeren aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Daarnaast heb jij de kans om al je vragen aan deze studenten te stellen! 

  Aanbod voor studiekiezers

  Het coronavirus maakt dat de voorbereiding op de overstap naar de universiteit er anders uitziet dan normaal. Indien je nog een studiekeuze moet maken kan dat voorlopig alleen digitaal, de fysieke voorlichtingsevenementen kunnen op dit moment niet plaatsvinden. Ga jij in september 2021 starten met je nieuwe opleiding? De Erasmus Universiteit Rotterdam helpt jou graag bij het maken van een goede keuze en geeft tips over hoe jij je goed kan voorbereiden zodat je zonder zorgen kan starten aan je nieuwe opleiding.