Behind the scenes of culture
International Bachelor Arts and Culture Studies

Bachelor International Bachelor Arts and Culture Studies

Opleiding

Je wil weten wat er achter de schermen van de kunstsector gebeurt en daar jouw passie voor kunst en cultuur inzetten. Deze Engelstalige studie maakt je wegwijs in de cultuursector.

Waarom deze opleiding?

Als je nieuwsgierig bent naar kunst, creatieve industrie of economie; als je wil nadenken over de productie, de ondersteuning en de verspreiding van cultuur; en als je graag samenwerkt met internationale medestudenten, dan is de International Bachelor Arts and Culture Studies het programma voor jou. Als IBACS student benader je kunst en cultuur vanuit verschillende invalshoeken, zoals sociologie en economie.

Carrièremogelijkheden

Binnen de kunst- en cultuursector is een groeiende behoefte aan academici. Professionals die in staat zijn om complexe problemen en veranderingen binnen de sector te analyseren en te verklaren.

Officiële CROHO naam
Arts and Culture Studies
Programme name
International Bachelor Arts and Culture Studies