Aanmeldformulier ESHPM afstudeerstage bachelor

Stageperiode Bevat verplichte velden
Is er ethische goedkeuring nodig om de opdracht uit te voeren? Als er nog géén ethische goedkeuring is en die wel nodig is, kunnen wij helaas de opdracht niet goedkeuren. Bevat verplichte velden
Is er een aanvullende screening van de student nodig? Bevat verplichte velden

Met het aanleveren van de stageopdracht kunt u ervoor kiezen dat studenten op basis van de opgegeven voorkeur gematcht worden. Het is in dat geval niet de bedoeling dat individuele sollicitatiegesprekken plaatsvinden, waarna door u een selectie gemaakt wordt. 

Het is echter óók mogelijk om de stageopdracht aan te leveren met het verzoek dat wij deze onder de aandacht van de studenten brengen, zodat de studenten vervolgens zelf contact op kunnen nemen en kunnen solliciteren op de stageplaats. Dit noemen wij open aanbod.

In beide gevallen dient de opdracht inhoudelijk aan dezelfde eisen te voldoen.

Wij adviseren om tussen 13 mei en 21 juni een (digitaal) vragenuur in te plannen om de opdracht te verduidelijken en eventuele vragen van studenten te beantwoorden. U kunt zelf besluiten hoe u dit vragenuur wilt invullen (vrije inloop, op inschrijving).

Kiest u voor matching of een open aanbod? Bevat verplichte velden

Vóór aanvang van de stage dient het landelijke stagecontract van de Universiteiten van Nederland (UNL) ondertekend te worden door de stageinstelling, de student en de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR). De EUR kan daarnaast geen aanvullende stagecontracten accepteren.

Ik ga akkoord met deze voorwaarden: Bevat verplichte velden
------------------------------------------------
De Erasmus Universiteit Rotterdam gaat vertrouwelijk om met uw gegevens. Uw gegevens worden alleen gebruikt voor inventarisatie en evaluatie doeleinden. Meer informatie vindt u in ons privacystatement.
------------------------------------------------
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen