Postacademisch

Wees nieuwsgierig, blijf je ontwikkelen
Campus Woudestein with trees with red leaves and students walking through wooden benches

In het kort

Met het postacademische onderwijs van Erasmus School of Health Policy & Management (ESHPM) verdiept u zich naast uw werk in een nieuw onderwerp of verrijkt u uw eerder opgedane kennis op het gebied van beleid en management in de gezondheidszorg. Medecursisten zijn vaak collega’s uit uw eigen vakgebied. U ontwikkelt zich dus niet alleen inhoudelijk, maar bouwt ook een netwerk op van waardevolle contacten uit het zorgveld en de wetenschap. Hieronder ziet u ons brede aanbod, variërend van de cursussen en bijeenkomsten die door de ESHPM Academy worden georganiseerd tot de onderwijsprogramma’s van Erasmus Centrum voor Zorgbestuur. 

ESHPM Academy

De cursussen en bijeenkomsten van ESHPM Academy zijn praktijkgericht met een stevige wetenschappelijke basis. Ze worden gegeven door gerenommeerde hoogleraren en universitaire docenten en inspirerende gastsprekers.

Erasmus Colleges

Je volgt samen met reguliere studenten een of meer losse vakken op het gebied van beleid en management in de zorg, zonder dat je je hoeft in te schrijven voor een bachelor- of masteropleiding.

Colleges voor scholieren door Wetenschapsknooppunt

Erasmus Centrum voor Zorgbestuur

De onderwijsprogramma’s van Erasmus Centrum voor Zorgbestuur zijn specifiek toegesneden op de vraagstukken van bestuurders, managers en leidinggevende professionals in de zorg.

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen