Postacademisch

Wees nieuwsgierig, blijf je ontwikkelen
Campus Woudestein with trees with red leaves and students walking through wooden benches

In het kort

Met het postacademische onderwijs van Erasmus School of Health Policy & Management (ESHPM) verdiept u zich naast uw werk in een nieuw onderwerp of verrijkt u uw eerder opgedane kennis op het gebied van beleid en management in de gezondheidszorg. Medecursisten zijn vaak collega’s uit uw eigen vakgebied. U ontwikkelt zich dus niet alleen inhoudelijk, maar bouwt ook een netwerk op van waardevolle contacten uit het zorgveld en de wetenschap. Hieronder ziet u ons brede aanbod, variërend van de cursussen en bijeenkomsten die door de ESHPM Academy worden georganiseerd tot de onderwijsprogramma’s van Erasmus Centrum voor Zorgbestuur. 

ESHPM Academy

Deze cursussen en bijeenkomsten worden gegeven door zeer deskundige docenten en zijn bedoeld voor een brede doelgroep die meer wil weten van actuele thema’s & beleidsontwikkelingen in de gezondheidszorg.

Erasmus Colleges

Je volgt samen met reguliere studenten een of meer losse vakken op het gebied van beleid en management in de zorg, zonder dat je je hoeft in te schrijven voor een bachelor- of masteropleiding.

Colleges voor scholieren door Wetenschapsknooppunt

Erasmus Centrum voor Zorgbestuur

De onderwijsprogramma’s van Erasmus Centrum voor Zorgbestuur zijn specifiek toegesneden op de vraagstukken van bestuurders, managers en leidinggevende professionals in de zorg.

Waarom deze opleidingen

Ons universitaire onderwijs is praktijkgericht met een stevige wetenschappelijke basis. Theorie en praktijk worden op een zodanige manier met elkaar gecombineerd dat u de hoogwaardige kennis krijgt aangereikt die nodig is om de belangrijke vraagstukken in de gezondheidszorg van vandaag en morgen te leren analyseren en op te lossen. Wilt u meer weten of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op: lifelonglearning@eshpm.eur.nl.

Uitgelicht

Cursus Zorgstelsel & Zorgverzekering

Gerenommeerde ESHPM-docenten behandelen actuele ontwikkelingen in de Nederlandse gezondheidszorg.

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen