Alumni

Ook na je opleiding of promotie staan de deuren voor je open
Standbeeld Erasmus

De alumnigemeenschap van onze faculteit bestaat uit ruim 5.000 oud-studenten en gepromoveerde PhD’ers. Sommigen hebben na het afstuderen of promoveren nog jaren contact met docenten, onderzoekers, medewerkers en studiegenoten – en sommigen worden zelfs collega. Als afgestudeerde of gepromoveerde van ESHPM ben je automatisch alumnus van onze faculteit. Je kunt als alumnus ook lid worden van de onafhankelijke alumnivereniging ESHPMa.

Postacademische opleidingen

Onafhankelijke Alumnivereniging ESHPMa

Blijf op de hoogte van activiteiten of wijzig je gegevens

Onze band met jou duurt een leven lang. Daarom houden we je graag op de hoogte van nieuws, evenementen en ontwikkelingen op de faculteit en de universiteit. We kijken ernaar uit om met jou in contact te komen via LinkedIn en/of je te ontmoeten bij één van onze activiteiten.

Contact

Heb je een vraag of voorstel? Neem contact met ons op via alumni@eshpm.eur.nl. Na je afstuderen worden je laatst bekende gegevens in een centrale database opgeslagen. Zorg er dan voor dat je contactgegevens actueel zijn. Je kunt ook aangeven waarover je op de hoogte gehouden wilt worden.

Volg ons

Volg ons op LinkedIn: de faculteit ESHPM. En, op ons Twitter-kanaal.

Nieuws

Eerste alumni-evenementen een groot succes

Het afgelopen jaar hebben we al drie evenementen voor en met alumni georganiseerd. We kijken met trots terug op twee diners en een meet & greet.

In gesprek met... Quinten de Coo

In elke nieuwsbrief spreken we met een alumnus/-na over zijn/haar studietijd aan ESHPM en wat ze tegenwoordig doen. Deze keer spraken we met Quinten de Coo.

Uitbreiding postacademisch onderwijs bij ESHPM

ESHPM heeft haar eigen ESHPM Academy gelanceerd voor postacademisch onderwijs. Eén van de nieuwe initiatieven hiervoor zijn de Actualiteitencolleges.
Prof.dr. Maarten IJzerman

Een bruisende alumnigemeenschap kan iedere faculteit zich wensen

Maarten IJzerman, sinds dit jaar decaan van ESHPM, schrijft over zijn eerste maanden als decaan en het belang van een alumninetwerk.

Verslag digitale sessies met alumni

Eind januari heeft ESHPM enkele van haar alumni gesproken om te achterhalen wat hun ervaringen en behoeften zijn. Lees hier het verslag.

ESHPM en alumnivereniging ESHPMa gaan samenwerking aan

Erasmus School of Health Policy & Management gaat een samenwerking aan met onafhankelijke alumnivereniging ESHPMa.

Feestelijke plannen voor een feestelijk jaar

Om het ESHPMs 40e verjaardag te vieren hebben we verschillende lustrumevenementen op de planning, speciaal voor onze alumni.

In gesprek met... Judith Reiff-de Groen

In de rubriek 'In gesprek met...' interviewen we Judith Reiff-de Groen, alumna van ESHPM van het eerste uur, over haar ervaringen bij de faculteit.

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen