Alumni

Ook na je opleiding of promotie staan de deuren voor je open
Standbeeld Erasmus

De alumnigemeenschap van onze faculteit bestaat uit ruim 5.000 oud-studenten en gepromoveerde PhD’ers. Sommigen hebben na het afstuderen of promoveren nog jaren contact met docenten, onderzoekers, medewerkers en studiegenoten – en sommigen worden zelfs collega. Als afgestudeerde of gepromoveerde van ESHPM ben je automatisch alumnus van onze faculteit. Je kunt als alumnus ook lid worden van de onafhankelijke alumnivereniging ESHPMa.

ESHPM Mentorprogramma

Kom als student in contact met alumni die je alles kunnen vertellen over de opleiding en carrière. Of wordt mentor, en help studenten hun zelfvertrouwen te vergroten, advies te geven over hun loopbaanplanning en hun vaardigheden te ontwikkelen.

studenten met mentor aan de slag

Postacademische opleidingen

Onafhankelijke Alumnivereniging ESHPMa

Blijf op de hoogte van activiteiten of wijzig je gegevens

Onze band met jou duurt een leven lang. Daarom houden we je graag op de hoogte van nieuws, evenementen en ontwikkelingen op de faculteit en de universiteit. We kijken ernaar uit om met jou in contact te komen via LinkedIn en/of je te ontmoeten bij één van onze activiteiten.

Contact

Heb je een vraag of voorstel? Neem contact met ons op via alumni@eshpm.eur.nl. Na je afstuderen worden je laatst bekende gegevens in een centrale database opgeslagen. Zorg er dan voor dat je contactgegevens actueel zijn. Je kunt ook aangeven waarover je op de hoogte gehouden wilt worden.

Volg ons

Volg ons op LinkedIn: de faculteit ESHPM. En, op ons Twitter-kanaal.

Nieuws

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen