Alumni

Ook na je opleiding of promotie staan de deuren voor je open
Standbeeld Erasmus

De alumnigemeenschap van onze faculteit bestaat uit ruim 5.000 oud-studenten en gepromoveerde PhD’ers. Sommigen hebben na het afstuderen of promoveren nog jaren contact met docenten, onderzoekers, medewerkers en studiegenoten – en sommigen worden zelfs collega. Als afgestudeerde of gepromoveerde van ESHPM ben je automatisch alumnus van onze faculteit. Je kunt als alumnus ook lid worden van de onafhankelijke alumnivereniging ESHPMa.

Postacademische opleidingen

Onafhankelijke Alumnivereniging ESHPMa

Blijf op de hoogte van activiteiten of wijzig je gegevens

Onze band met jou duurt een leven lang. Daarom houden we je graag op de hoogte van nieuws, evenementen en ontwikkelingen op de faculteit en de universiteit. We kijken ernaar uit om met jou in contact te komen via LinkedIn en/of je te ontmoeten bij één van onze activiteiten.

Contact

Heb je een vraag of voorstel? Neem contact met ons op via alumni@eshpm.eur.nl. Na je afstuderen worden je laatst bekende gegevens in een centrale database opgeslagen. Zorg er dan voor dat je contactgegevens actueel zijn. Je kunt ook aangeven waarover je op de hoogte gehouden wilt worden.

Volg ons

Volg ons op LinkedIn: de faculteit ESHPM. En, op ons Twitter-kanaal.

Nieuws

Erasmus Universiteit Rotterdam viert 110e verjaardag!

Erasmus Universiteit Rotterdam bestaat dit jaar 110 jaar! Om dit te vieren worden tal van activiteiten georganiseerd - en jij bent uitgenodigd!

In gesprek met... Anouk Busser

In elke nieuwsbrief spreken we een alumnus over zijn/haar tijd bij ESHPM en wat ze tegenwoordig doen. Dit keer spraken we met Anouk Busser.

ESHPM-alumnus Pim den Boon genomineerd voor Student van het Jaar

ESHPM-alumnus en geneeskundestudent Pim den Boon is genomineerd voor Student van het Jaar voor zijn inzet voor geneeskundestudenten.

Alumnicongres ‘Zicht op zorg: Wat vindt de patiënt ervan?’

Op 27 oktober a.s. organiseert ESHPM in samenwerking met ESHPMa het alumnicongres 'Zicht op zorg: Wat vindt de patiënt ervan?' Meld je nu aan!

In gesprek met... Kadek Hendra Darmawan

In elke nieuwsbrief spreken we een alumnus over zijn/haar tijd bij ESHPM en wat ze tegenwoordig doen. Dit keer spraken we met Kadek Hendra Darmawan.
Kadek looks happy with his diploma, standing in front of the Erasmus statue on campus

Derde alumnidiner een drukbezocht succes

Op dinsdag 23 mei vond de derde editie van het ESHPM & ESHPMa alumnidiner plaats. Het was wederom een geslaagde avond met een spreker en een spannende quiz.

Studenten geïnspireerd door alumni

Op 18 april vond Beyond Your Degree: Students Meet Alumni plaats. Het evenement was bedoeld om huidige studenten inspiratie te bieden op carrièregebied.

ESHPM heeft jou nodig!

Alumni kunnen van waardevolle toevoeging zijn voor studenten - zowel als onderdeel van het curriculum als buiten het curriculum om. Wil jij bijdragen?

ESHPM ontwikkelt investeringsagenda voor meerdere jaren

ESHPM heeft aanvullende en structurele financiering ontvangen waardoor het mogelijk is een investeringsagenda te ontwikkelen met vier onderzoekspeilers.

In gesprek met... Lisanne Brenkman

In elke nieuwsbrief spreken we met een alumnus over zijn/haar studietijd aan ESHPM en wat ze tegenwoordig doen. Dit keer spraken we met Lisanne Brenkman.

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen