European Master in Health Economics and Management

Master European Master in Health Economics and Management

Waarom deze opleiding?

• Een unieke kans om een gemeenschappelijk programma te volgen aan de vier beste Europese universiteiten.
  • Competenties en expertise ontwikkelen op het gebied van gezondheidseconomie en -beleid, management voor de gezondheidszorg en wet- en regelgeving inzake gezondheidszorg.
  • Voortreffelijke carrièremogelijkheden en toegang tot een breed netwerk van werkgevers in internationale organisaties, ziekenhuizen en zorginstellingen, overheidsinstanties en onderzoeksinstellingen.

Carrièremogelijkheden

Het internationale karakter van de opleiding biedt voortreffelijke carrièremogelijkheden bij een breed scala aan werkgevers.

Officiële CROHO naam
M European Master in Health Economics and Management (joint degree)
Programme name
European Master in Health Economics and Management
Tijdsduur
2 jaren
Campus Woudestein, Rotterdam
Collegegeld (2020-2021)*
  • €2.143 (Wettelijk tarief: Nederlandse / EER-studenten)
  • €6.000 (Instellingstarief: Nederlandse / EER-studenten)
  • €6.000 (Instellingstarief: niet-EER-studenten)
  • * For an up-to-date overview of the participation costs of Eu-HEM we refer to our website www.eu-hem.eu.