Josephine Boerman

Veel mensen vinden het moeilijk om de stad te omarmen maar als je hier woont kom je er al snel achter dat de stad veel te bieden heeft.

Josephine Boerman

Student Bachelor Econometrie en Operationele Research

Als 6 vwo’er met een n&g profiel met economie werd het tijd om een studie te gaan zoeken. Na veel universiteiten bezocht te hebben kwam ik tot de conclusie dat ik iets met economie wilde gaan studeren, maar ik wilde wel iets met mijn beta kant blijven doen. Econometrie biedt hiervoor de uitgelezen mogelijkheid. Je past in deze studie namelijk wiskunde toe op economisch praktische problemen.

Ik heb gekozen voor Rotterdam omdat ik toe was aan een nieuwe omgeving. Rotterdam is de stad waar ik van ben gaan houden. Veel mensen vinden het moeilijk om de stad te omarmen maar als je hier woont kom je er al snel achter dat de stad veel te bieden heeft. Er zijn er veel leuke, actieve studie- en studentenverenigingen, sportclubs, beleggingsclubjes, enz. Ik weet nog niet precies wat ik na mijn studie wil gaan doen maar gelukkig kun je met deze bacheloropleiding in vrijwel elke sector aan de slag.

Mijn advies: denk niet alleen aan wat voor studie je de komende jaren gaat studeren, maar ook aan wat je met je studie kunt als je je diploma gehaald hebt.

Compare @count study programme

  • @title

    • Duration: @duration
Compare study programmes