Jovana Milanovic

Na twee jaar hier al gestudeerd te hebben, merk ik hoe groot Erasmus is en hoeveel kansen er zijn om je te ontwikkelen.

Jovana Milanovic

Student Bachelor Econometrie en Operationele Research

Altijd hield ik al van wiskunde en economie, maar vooral van wiskunde. Op de middelbare school wist ik nooit zo goed wat ik later in de “echte” wereld met al die formules en berekeningen kon doen. Toen ik hoorde dat je bij Econometrie leert hoe je de wiskunde toepast op economische problemen uit de werkelijkheid, had ik gelijk twee vliegen in een klap. Aan de ene kant leerde ik over wiskunde en aan de andere kant zat er ook het economische aspect bij.

Ik dacht niet meteen aan de Erasmus Universiteit, aangezien ik niet vaak in Rotterdam was geweest. Toen ik me echter ging verdiepen in de verschillende universiteiten waar je Econometrie kon studeren, kwam ik toch al snel uit bij de Erasmus School of Economics. De hele sfeer op de campus, een heel grote gezellige opleiding Econometrie, de leuke studievereniging FAECTOR, maar ook de goede positie op de rankings spraken mij aan.

Na twee jaar hier al gestudeerd te hebben, merk ik hoe groot Erasmus is en hoeveel kansen er zijn om je te ontwikkelen. Naast de leuke, gezellige activiteiten die de studieverenigingen te bieden hebben, zijn er ook veel carrièregerichte activiteiten. Daarnaast kan je als student ook aan het werk op de universiteit en zo zijn er tal van andere mogelijkheden.

Ik zag Rotterdam op het eerste gezicht niet als een echte studentenstad, maar sinds ik hier op kamers woon kan ik met zekerheid zeggen: Rotterdam is een echte studentenstad en ik wil voor eeuwig student blijven!

 

 

 

Compare @count study programme

  • @title

    • Duration: @duration
Compare study programmes