Sukru Kirkici

Je creëert een goed beeld van de fiscale wetgeving waardoor je eindelijk inzicht krijgt in de verschillende belastingen die iedereen betaald.
Sukru Kirkici
Student Fiscale Economie

Op de middelbare school vond ik meerdere vakken interessant, dus wist ik niet precies wat ik wilde studeren. Ik dacht eerst aan een totaal andere studie, maar de economische kant van Rotterdam sprak mij toch het meest aan. De economie leeft in deze stad. Omdat de economie zo breed is, wilde ik iets specifieker kiezen. Het werd Fiscale Economie! Een relatief kleine, uitdagende opleiding met economische, juridische en fiscale aspecten.

In de beginfase van de studie bouw je economische kennis op om jezelf zo later in de studie te verdiepen in de complexe fiscaliteit. Dat vind ik hier erg fijn aan deze studie, omdat je het op deze manier daadwerkelijk gaat begrijpen. Je creëert een goed beeld van de fiscale wetgeving waardoor je eindelijk inzicht krijgt in de verschillende belastingen die iedereen betaald.

De stad Rotterdam biedt veel mogelijkheden. Ook op cultureel en sociaal vlak, zoals veel sport- en studentenverenigingen. Hierdoor is er naast school altijd wat te doen. Je wordt hier goed opgeleid en hebt de mogelijkheid om de grote bedrijven te leren kennen, waardoor je als ambitieuze student weet wat je in het bedrijfsleven kunt verwachten.