Onderzoeksgebieden

Onderzoekers bij ERMeCHS zijn toegewijd aan het uitvoeren van interdisciplinaire hoogwaardige onderzoeksprojecten in vijf strategische onderzoeksgebieden: Globalization of Culture and Society, Mediatization and Digitalization, Innovation in Cultural and Creative Industries, Sustainability in Culture and Societies and Diversity and Inclusion.

 • EIT Culture & Creativity
  Globalization of Culture and Society
  Globalisering heeft mensen en samenlevingen over de hele wereld dichter bij elkaar gebracht. Bij ERMeCHS richten we ons op het verkrijgen van een dieper begrip van de historische en culturele aspecten van globalisering.
 • Picture of a modern city
  Mediatization and Digitalization
  In onze hedendaagse geglobaliseerde samenleving neemt de media een centrale positie in op tal van aspecten van het dagelijks leven. ERMeCHS streeft ernaar kennis te vergroten over gemedieerde communicatie en haar culturele en historische dimensies.
 • Diversity and inclusion
  Diversity and Inclusion
  Diversiteit en inclusie zijn centrale thema's van onze onderzoeksagenda, waarbij onderwerpen als burgerschap, racisme, migratie en economische ongelijkheid aan bod komen. We erkennen het belang om deze kwesties aan te pakken en te onderzoeken.
 • Creative studio with bright colors on the wall
  Innovation in Cultural and Creative Industries
  ERMeCHS is een vooraanstaand kenniscentrum op het gebied van onderzoek naar culturele en creatieve industrie├źn. Onze expertise omvat de kunstwereld, cultureel erfgoed, media, creatieve industrie├źn, culturele economie en ondernemerschap.
 • Sustainability in Culture and Societies
  Sustainability in Culture and Societies
  ERMeCHS streeft ernaar een cruciale en onderscheidende bijdrage te leveren aan deze discussies door een cultureel en historisch perspectief te integreren in het discours over duurzaamheid en de Sustainable Development Goals.

Vergelijk @count opleiding

 • @title

  • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen