Health Talk x Students Meet Alumni

Datum
donderdag 25 apr 2024, 14:30 - 18:00
Type
Alumni
Kamer
J7
Gebouw
Bayle Building
Meld je aan Voeg toe aan agenda
Alexander Santos Lima

De bachelor- en masteropleidingen van Erasmus School of Health Policy & Management (ESHPM) zijn multidisciplinair van aard: met onze opleidingen in gezondheidswetenschappen kun je nog veel kanten op. Weet jij al wat voor mogelijkheden je hebt na je studie? In welke sectoren je aan de slag kunt en wat voor banen er voor jou zijn? Of ben je je bewust van alle mogelijkheden, maar vind je het moeilijk om een keuze te maken? 

Speciaal voor ESHPM-studenten organiseren we, samen met studievereniging SHARE, een middag waarbij je meer perspectief kunt krijgen op hoe de wereld eruitziet na je studie. Naast de Health Talk "Paving the Way To Our Sustainable Future" door twee professionals, kun je ESHPM-alumni uit verschillende sectoren ontmoeten en horen spreken over hun carrièrepad na het afstuderen en hun huidige baan. Deze alumni werken o.a. bij het ministerie van VWS, Erasmus MC, Deloitte, UCB en DSW Verzekeringen. 

Dit evenement is gericht op alle leerjaren. Iedereen is dus welkom! 

Wat: Health Talk door Erik van Raaij en Noah Drummen over "Paving the Way To Our Sustainable Future", gevold door presentaties van ESHPM-alumni over hun carrièrepad, en de mogelijkheid om deze alumni te leren kennen tijdens een informele borrel 
Wie: bachelor- en masterstudenten van ESHPM (NL/EN)
Waar: J7, Bayle-gebouw 
Wanneer: donderdag 25 april, 14.30 tot 18.00  

De middag zal bestaan uit verschillende rondes waarvoor je je kunt opgeven. Aansluitend aan de verschillende sessies vindt er een borrel plaats 17.00 tot 18.00 waarbij er gelegenheid is om nog verder met de alumni in gesprek te gaan.  

Health Talks

 • Erik van Raaij is hoogleraar 'Sustainable Procurement in Healthcare' bij ESHPM en RSM. Zijn huidige onderzoek richt zich op zorginkoop, inkoop voor de zorg, duurzaamheid en circulariteit, leveranciersrelaties, en empirische onderzoeksmethoden. Tijdens zijn Health Talk zal hij het hebben over de impact van gezondheidszorg op het milieu, methoden om die impact te meten en benaderingen om de impact van gezondheidszorg te verminderen.
 • Noah Drummen is Adviseur duurzaamheid. Hij helpt organisaties bij het identificeren en naleven van wettelijke verplichtingen, het ontwikkelen van een strategie en implementatieplan, en voor de meer ambitieuze organisaties biedt hij ondersteuning bij het behalen van duurzaamheidscertificeringen. In zijn Health Talk gaat hij in op de Green Deal Healthcare 3.0 en de uitdagingen waar zorgorganisaties voor staan bij het verduurzamen van hun activiteiten.

Farmaceutische industrie

 • Christiaan Veraart studeerde in 2006 af aan HEPL. Hij heeft over de jaren voor verschillende farmaceutische bedrijven gewerkt: Eli Lilly Nederland, Roche the Netherlands, Merck. Momenteel werkt hij bij UCB als Market Access Lead The Netherlands.
 • Sujata Nirmal voltooide haar bachelor BMG in 2009 en vervolgde dit met de master HEPL. Zij studeerde af in 2012. Inmiddels werkt ze al 7 jaar bij Astellas Pharma Europe - tegenwoordig als Senior Associate Case Manager.

PhD

 • Ava Hoogenboom koos na haar bachelor BMG (2021) voor de master Eu-HEM (2023). Tijdens haar studie was ze ook veel actief bij studievereniging SHARE. Na haar master is ze bij ESHPM gebleven voor een PhD-traject. Haar onderzoek richt zich op op de betrokkenheid van kinderen bij beleidsvorming in de gezondheidszorg en, meer specifiek, op de waardering van de gezondheidstoestand.

Verzekeringen

 • Suzanne Verheul vervolgde de bachelor BMG (2021) met de master HEPL (2023). Na haar afstuderen is ze aan de slag gegaan bij DSW Verzekeringen als Relatiebeheerder Farmacie.

Consultancy

 • Myriam Cheddadi heeft naast een bachelor- en masterdiploma van Maastricht University, ook een diploma voor de master HEPL bij ESHPM gehaald (2020). Ze heeft 3 jaar ervaring in strategie consulting met een focus op markttoegang en gezondheidseconomie voor de biowetenschappen en gezondheidszorgindustrie. Ze werkt als Consultant Market Access & HEOR bij Monitor Deloitte.
 • Ruba Ayyub is een collega van Myriam en werkt als Senior Consultant I HEOR and Market Access bij Monitor Deloitte. Ze heeft haar bachelor in Toronto, Canada gevolgd en haar master in Londen, Engeland gehaald.

Ziekenhuizen

 • Lequisha Suisse is na het behalen van de bachelor BMG (2019) en master HCM (2021) gaan werken bij het Erasmus MC. Momenteel is zij werkzaam als Adviseur persoonsgerichte zorg. In haar huidige functie richt ze zich me voornamelijk op projecten rondom inclusieve zorg met een focus op laaggeletterdheid, culturele diversiteit en armoede. Daarnaast ben is ze veel in gesprek met patiënten en hun naasten om op basis van hun ervaringen de kwaliteit van zorg te verbeteren.
 • Lindsey Meijer is na haar afstuderen van de bachelor BMG (2019) en de master HCM (2020) begonnen als Projectleider en Beleidsadviseur in het ziekenhuis. Vervolgens is ze doorgegroeid naar de rol van Programmasecretaris voor de vervangende nieuwbouw van een ander Rotterdams ziekenhuis. Recentelijk is ze gestart als bestuursadviseur voor een wethouder bij de Gemeente Schiedam. 

Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport

 • Houda Alla heeft de bachelor BMG (2015) en een master Specialisation in Health Economics (2017) afgerond. Ze werkt als Senior beleidsmedewerker bij het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Hiervoor adviseert zij de bewindspersonen over pakketbeheer van de Zorgverzekeringswet. Dat gaat dus over de inhoud van het basispakket. 
Programma
RondeTijdLocatie   
  Zaal 1Zaal 2Zaal 3J7 open ruimte
 14:45 - 15:00   Inloop
115:00 - 16:00  

 

 

Health Talk "Paving the Way To Our Sustainable Future" 
Erik van Raaij, Noah Drummen 
216:00 - 16:30Farmaceutische industrie (EN)
Christiaan Veraart, Sujata Nirmal
PhD (EN)
Ava Hoogenboom
Verzekeringen (NL)
Suzanne Verheul
Koffie en thee
316:45 - 17:15Consultancy (EN)
Myriam Chedaddi, Ruba Ayyub
Ziekenhuizen (NL)
Lequisha Suisse, Lindsey Meijer
Ministerie van VWS (NL)
Houda Alla
Koffie en thee
 17:15 - 18:00   Borrel

Vergelijk @count opleiding

 • @title

  • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen