Inaugurale rede: 'Wie het weet mag het zeggen'

Toezicht op persoonsgerichte langdurige zorg
Professor
Datum
vrijdag 7 okt 2022, 16:00 - 17:00
Type
Inaugurele rede
Gesproken taal
Dutch
Ruimte
Aula
Gebouw
Erasmus Building
Locatie
Campus Woudestein
Meld je aan Voeg toe aan agenda
Anne Margriet Pot

Prof.dr. Anne Margriet Pot spreekt op vrijdag 7 oktober haar inaugurele rede Wie het weet mag het zeggen. Toezicht op persoonsgerichte langdurige zorg’ uit bij de aanvaarding van de leerstoel ‘Toezicht op persoonsgerichte en geïntegreerde langdurige zorg’. De plechtigheid begint om 16.00 uur in de Aula van de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Iedereen is van harte welkom de rede bij te wonen. De receptie vindt aansluitend plaats in hetzelfde gebouw. Aanmelden kan hier. Indien u niet aanwezig kunt zijn, kunt u de afscheidsrede via livestream bekijken. U kunt dit aangeven bij het aanmeldformulier.

Programma

15.15 uur inloop met koffie/thee
16.00 uur start afscheidsrede
17.00 uur start borrel
18.30 uur einde borrel

Symposium

Voorafgaand aan de rede organiseert ESHPM samen met de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) het symposium ‘Wie heeft het voor het zeggen? Toezicht op de langdurige zorg’. In dit symposium gaat het over de betrokkenheid van cliënten, naasten, zorgverleners en anderen bij de kwaliteit van langdurige zorg en het toezicht daarop. Wat is het belang hiervan? Hoe krijgt dat op dit ogenblik vorm? Welke verbeteringen zijn nodig? Hierbij zal ook aandacht zijn voor innovatief onderzoek naar reflexief toezicht met behulp van narratieve methoden.

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen