Derde alumnidiner een drukbezocht succes

Afgelopen dinsdag, op 23 mei, vond ons derde alumnidiner plaats, in samenwerking met onafhankelijke alumnivereniging ESHPMa. Het eerste alumnidiner na het lustrumjaar, want ook buiten een lustrumjaar blijft het leuk om mede-oudstudenten te zien en bij te praten. En dat bleek, met zo’n 200 aanwezigen. Wat een opkomst!  

Het diner vond wederom plaats in Stadshaven Brouwerij Rotterdam, waar de lekkerste biertjes op iedereen te wachten stonden. De avond werd voorgezeten door Gimon de Graaf, visiting fellow bij ESHPM. Ook werd er een inhoudelijke presentatie gegeven. Ditmaal door alumna Julie Vancoppenolle, afgestudeerd van het masterprogramma Health Economics, Policy & Law in 2020. Julie doet als PhD-student onderzoek bij het Nederlandse kankerinstituut in Amsterdam. Tijdens het diner heeft zij wat verteld over één van haar projecten, “Access to innovative cancer medicines across Europe.” Dit project maakt deel uit van het European Fair Pricing Network (EFPN).  

Ook was er een interactief element tijdens het walking dinner. Want hoeveel weet iedereen nog van alle informatie die ze vergaard hebben in hun tijd bij de faculteit? Met vragen als "Which European country has the highest healthcare expenditures?” en “What was the average time that medicines were in the lock/sluice (sluis) in the Netherlands in 2022?” werd de kennis van de aanwezige alumni flink getest. Uiteindelijk wisten Jelle Klinkhamer, Eky Kaelani en Michiel Zietse een plekje op het podium te bemachtigen. Ieder gingen zij met een goedgevulde goodiebag naar huis.  

Gedurende de avond werden de aanwezigen door de brouwerij voorzien van vijf heerlijke gangen als diner en was er gelukkig ook ruim de tijd om bij te kletsen en nieuwe mensen te ontmoeten. 

Iedereen bedankt voor de mooie avond!  

Foto's alumnidiner mei 2023

Alumni Dinner 2023

Alumni Dinner 2023

1/16
Huck Sim
2/16
Huck Sim
3/16
Huck Sim
4/16
Huck Sim
5/16
Huck Sim
6/16
Huck Sim
7/16
Huck Sim
8/16
Huck Sim
9/16
Huck Sim
10/16
Huck Sim
11/16
Huck Sim
12/16
Huck Sim
13/16
Huck Sim
14/16
Huck Sim
15/16
Huck Sim
16/16
Huck Sim

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen