Dr. Igna Bonfrer nieuwe directeur van het Rotterdam Global Health Initiative

Dr. Igna Bonfrer

We zijn heel blij dat we kunnen bekendmaken dat Igna Bonfrer de nieuwe directeur is van het Rotterdam Global Health Initiative. Ze begon op 1 januari 2021 en volgde Tanja Houweling op, die een waardevolle rol heeft gespeeld bij het opzetten van een effectieve bestuursstructuur en het werven van grote beurzen, waaronder het Research Excellence Initiative over universele gezondheidszorg en het programma Trustfund Africa over effectieve gezondheidsinterventies. Prof. Inge Hutter, voorzitter van de stuurgroep RGHI, bedankte Tanja voor “haar inzet in de afgelopen vier jaar voor de coördinatie en verdere ontwikkeling van RGHI”.

Ze begon op 1 januari 2021 en volgde Tanja Houweling op, die een waardevolle rol heeft gespeeld bij het opzetten van een effectieve bestuursstructuur en het werven van grote beurzen, waaronder het Research Excellence Initiative over universele gezondheidszorg en het programma Trustfund Africa over effectieve gezondheidsinterventies. Prof. Inge Hutter, voorzitter van de stuurgroep RGHI, bedankte Tanja voor “haar inzet in de afgelopen vier jaar voor de coördinatie en verdere ontwikkeling van RGHI”.

Igna gaat de gezamenlijke activiteiten die de leden van RGHI opzetten consolideren en verder ontwikkelen, en ze wil nieuwe samenwerkingsinitiatieven in zowel onderzoek als onderwijs ondersteunen. Het dagelijks bestuur en de stuurgroep RGHI zijn heel blij dat Igna deze taak op zich wil nemen. “We zijn ervan overtuigd dat ze het geweldig zal doen.”

Universitair Hoofddocent

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen