In Memoriam: Margreet Franken

Clouds with sun beam
Margreet Franken

Met intens verdriet hebben wij afscheid moeten nemen van onze dierbare collega Margreet Franken. Ze laat een toegewijde echtgenoot en een jonge dochter achter. Margreet was meer dan alleen een toegewijd medewerker van onze faculteit; ze was een buitengewone collega, wiens vrijgevigheid, passie en expertise een blijvende impact hebben op veel mensen.

Margreet begon haar professionele carrière als verpleegkundige, gespecialiseerd in coronaire en intensieve zorgverpleging. In de loop der jaren bekleedde ze verschillende functies in ziekenhuizen in Arnhem, Rotterdam en Christchurch (Nieuw-Zeeland). In 2008 behaalde ze cum laude haar master Health Economics Policy and Law (HEPL) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. In 2014 promoveerde ze aan dezelfde universiteit. Hierna ontpopte ze zich tot een uitmuntend onderzoeker bij iMTA en werd ze assistent professor aan Erasmus School of Health Policy & Management.

Haar belangrijkste onderzoeksinteresses waren het vergoedingenbeleid voor geneesmiddelen en real-world uitkomstenonderzoek. Margreet was actief betrokken bij de nationale en internationale HTA-gemeenschap en nam regelmatig deel aan ISPOR-conferenties.

Haar onderwijsvaardigheden en organisatorische talenten waren uitzonderlijk. Haar passie voor onderwijs en onderzoek en haar enorme teamgeest zullen we niet snel vergeten. Maar bovenal zullen we haar gevoel voor humor enorm missen. Ze zal voor altijd in ons hart blijven.

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen