Inschrijving verdiepingscolleges 'Zorgstelsel & Zorgverzekering'

Cursus Zorgstelsel & Zorgverzekering

Gerenommeerde docenten van ESHPM behandelen actuele ontwikkelingen in het Nederlandse zorgstelsel in de cursus Zorgstelsel & Zorgverzekering. Deelnemers kunnen ervoor kiezen om de gehele cursus van vier verdiepingscolleges of slechts één of enkele colleges te volgen. Na afloop krijgt u een certificaat als bewijs van deelname.

Deelname aan de volledige cursus Zorgstelsel & Zorgverzekering kost €975 (vrijgesteld van BTW). Dit tarief is voor deelname aan alle vier verdiepingscolleges en is inclusief documentatie, koffie/thee, lunch en borrel na afloop. 

Bij voldoende vrije plaatsen is het ook mogelijk om aan één of enkele afzonderlijke verdiepingscolleges deel te nemen. De prijs per college bedraagt in dat geval €295 (vrijgesteld van BTW). 

Alumni van de Erasmus Universiteit Rotterdam krijgen 10% korting op het deelnametarief.

De inschrijving is niet persoonsgebonden. Indien u verhinderd bent, is een vervanger welkom. Gelieve dit dan wel vooraf per e-mail door te geven aan een van de coördinatoren.

Aanmeldformulier cursus Zorgstelsel & Zorgverzekering

Ik meld mij aan voor de volledige cursus Zorgstelsel & Zorgverzekeringen, bestaande uit vier verdiepingscolleges, op de hieronder geselecteerde data.

* is een verplicht veld

Of

Voorjaar 2018

Mijn gegevens:

Aanhef

Wij verzoeken u vriendelijk om ten behoeve van een soepele en spoedige facturering de benodigde informatie zo volledig mogelijk aan te leveren.

 

 

--- --- ---
De EUR gaat zorgvuldig om met de persoonsgegevens van bezoekers van een EUR website. Persoonlijke gegevens worden conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) verwerkt en beveiligd. Met dit privacy statement stellen wij u graag op de hoogte omtrent het gebruik en verwerken van de door de EUR verzamelde persoonsgegevens indien u een EUR-website bezoekt. Wilt u meer weten? Kijk dan op
https://www.eur.nl/disclaimer/privacy-statement

--- --- ---