e-book ‘In gesprek over’

mensen in gesprek

Seksualiteit is van alle mensen. Maar erover praten is niet altijd makkelijk. Dat geldt ook voor de zorg. Dat is jammer. Want juist door open gesprekken over seksualiteit kan je mensen ondersteunen zichzelf te kunnen zijn, hun wensen te ontdekken, plezier te ervaren en te leren waar grenzen liggen. Van zichzelf en anderen. Dit kan ook bijdragen aan het voorkomen van seksueel grensoverschrijdend gedrag.

Dit e-book gaat over seksualiteit en seksueel grensoverschrijdend gedrag. En over de manier waarop je daarover kunt praten, met cliënten en met elkaar. Hoe start je een gesprek? Hoe doe je dat in de praktijk? Hoe weet je of gedrag over de grens is? En wat doe je in zulke gevallen?

Het e-book is ontwikkeld voor zorgverleners, bestuurders, managers, ondersteuners en adviseurs in de geestelijke gezondheidszorg (GGZ) en de gehandicaptenzorg (GZ). Ook voor andere sectoren biedt het handvatten om het gesprek over seksualiteit en grensoverschrijdend gedrag te starten. Naast het e-book, is er een dubbelzijdige handout om het gesprek binnen teams te faciliteren.

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen