Informatie-evenement I: Bachelor in Philosophy of a Specific Discipline (BPSD)

Haal een tweede bachelor in de filosofie!
Datum
donderdag 2 mrt 2023, 18:45 - 20:00
Type
Introductie
Gesproken taal
English
Kamer
Theil CB-1
Schrijf je hier in! Voeg toe aan agenda

De Erasmus School of Philosophy biedt jou de unieke kans aan om een tweede bachelor te halen door mee te doen aan het Bachelor in Philosophy of a Specific Discipline programma (90ECTS). 

Ben je aan het overwegen om een tweede bachelor te halen, maar heb je nog niet helemaal uitgevogeld hoe? En waarom? Of in welke discipline? Bezoek dan een van onze vier opkomende informatie-evenementen over de Bachelor in Philosophy of a Specific Discipline! 
 

Waarom filosofie?

Met een andere discipline zoals rechten, geneeskunde, of zelfs iets meer ontastbaars zoals geschiedenis, is het makkelijker te zien hoe je specifieke vaardigheden kan ontwikkelen die van (meer) praktische waarde kunnen zijn in je leven. Het zou kunnen dat filosofie niet onmiddelijk bij je opkomt wanneer je een tweede bachelor overweegt; het laat immers niet meteen zien wat haar praktische waarde is. Je zou zelfs geneigd kunnen zijn te denken dat filosofie die niet heeft.

Niets is echter minder waar!

Filosofie heeft het voordeel dat het je zowel nieuwe vaardigheden brengt die toepasbaar zijn op alle aspecten van je leven (ja, inclusief je persoonlijke leven!), als een verdieping op de vaardigheden die je al ontwikkelt in je hoofdstudie. Inderdaad, filosofie heeft meerwaarde voor je academische, professionele en persoonlijke leven op een manier waarop geen enkele andere discipline dat brengt!


Inhoud van het evenement

Ben je benieuwd op welke manier filosofie dat doet? In ons informatie-evenement zullen we verhelderen hoe een opleiding in de filosofie een toevoeging levert aan alle aspecten van het leven dat je leeft. 

Dat zullen wij doen door een lid van onze academische staf te laten openen met een kort college over een maatschappelijk relevant onderwerp. 

Daarna zal hij of zij jou uitleggen hoe de unieke structuur van de Bachelor in Philosophy of a Specific Discipline (90 ECTS) in elkaar steekt. 

Vervolgens zal een van onze BPSD studenten spreken over zijn of haar ervaring omtrent de deelname aan het programma.

Uiteindelijk zal een van de leden van onze professionele staf de informatiesessie afronden door direct in te gaan op de waarde van filosofie voor je academische, professionele en persoonlijke ontwikkeling, alvorens jullie uit te nodigen voor een gratis borrel achteraf! 

Tijdens de borrel zal er een groep filosofie-ambassadeurs aanwezig zijn, van een grote diversiteit aan hoofdstudies, om al jouw vragen te beantwoorden! 
 

Meer informatie

Schrijf je in via dit formulier

Informatie-evenement I: Donderdag 2 Maart 2023, 18:45 - 20:00

Gratis borrel achteraf.

Locatie: Theil CB-1

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen