Alumni

Nationale Filosofen-aan-het-Werk Dag

Op maandagavond 16 mei organiseert Erasmus School of Philosophy in samenwerking met Faculteitsvereniging ERA een avond voor alumni, studenten en docenten.

Meld u nu aan!

Alumni van Erasmus School of Philosophy hebben na het afstuderen vaak nog vele jaren contact met docenten, medewerkers en oud-studiegenoten. De faculteit vindt het belangrijk dat u zich altijd welkom blijft voelen. Zoals u gewend bent uit uw studietijd staan de deuren dus altijd voor u open! Vanzelfsprekend kunt u uw netwerk ook uitbreiden via de LinkedIn-pagina van Erasmus School of Philosophy.

Als alumnus / alumna bent u van harte uitgenodigd voor officiële plechtigheden zoals promoties, oraties en lezingen, maar ook voor de verschillende activiteiten van onze partners. Zo hoopt de faculteit u tijdens uw verdere loopbaan vakinhoudelijk te blijven inspireren en de kennismaking met mede-alumni te faciliteren. 

Naast verschillende activiteiten van onze studievereniging ERA en onze partner Studium Generale vindt u op deze pagina ook andere faciliteiten die open staan voor de alumni van ESPhil, zo is het bijvoorbeeld mogelijk om het faculteitsblad Twijfel thuis te ontvangen . Op de centrale alumnipagina van de EUR vindt u meer relevante informatie over de universiteitsbrede activiteiten en voorzieningen voor alumni.

Alumni Officer

E-mailadres
voogt@esphil.eur.nl
Kamer
J-5-69
Ruimte
Bayle Building
Adres
Burgemeester Oudlaan 50
3062 PA
Rotterdam

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen