Alumni

Film & Filosofie: 2001: A Space Odyssey met Jos de Mul

Wijsgerige Faculteitsvereniging ERA organiseert een Film & Filosofie-avond in Wenneker Cinema, waar prof. dr. Jos de Mul een inleiding zal verzorgen.

Meer info en tickets

Alumni van Erasmus School of Philosophy hebben na het afstuderen vaak nog vele jaren contact met docenten, medewerkers en oud-studiegenoten. De faculteit vindt het belangrijk dat u zich altijd welkom blijft voelen. Zoals u gewend bent uit uw studietijd staan de deuren dus altijd voor u open! Vanzelfsprekend kunt u uw netwerk ook uitbreiden via de LinkedIn-pagina van Erasmus School of Philosophy.

Als alumnus / alumna bent u van harte uitgenodigd voor officiële plechtigheden zoals promoties, oraties en lezingen, maar ook voor de verschillende activiteiten van onze partners. Zo hoopt de faculteit u tijdens uw verdere loopbaan vakinhoudelijk te blijven inspireren en de kennismaking met mede-alumni te faciliteren. 

Naast verschillende activiteiten van onze studievereniging ERA en onze partner Studium Generale vindt u op deze pagina ook andere faciliteiten die open staan voor de alumni van ESPhil, zo is het bijvoorbeeld mogelijk om het faculteitsblad Twijfel thuis te ontvangen . Op de centrale alumnipagina van de EUR vindt u meer relevante informatie over de universiteitsbrede activiteiten en voorzieningen voor alumni.

  • GEANNULEERD! Film special: Knives Out

    Samen met ESN-Rotterdam, nodigen we je uit voor de maandelijkse filmavond op de campus. Deze keer de fantastische whodunnit Knives Out met een absolute topcast.
  • Lezing: Is life an illusion?

    “You take the blue pill...the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill...you stay in Wonderland, an..

Alumni Officer

E-mailadres
voogt@esphil.eur.nl
Kamer
J-5-69
Ruimte
Bayle Building
Adres
Burgemeester Oudlaan 50
3062 PA
Rotterdam

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen