Bloomsbury History: Theory and Methods is benoemd tot een van de beste Library Journal referentiedatabases van 2022

Verschillende ESHCC medewerkers hebben bijgedragen aan Bloomsbury History: Theory and Methods (BHTM), een online onderwijsbron gewijd aan geschiedschrijving en, historische theorie en methoden.

Wij zijn verheugd te kunnen aankondigen dat BHTM is erkend als een van de beste referentiedatabases van 2022 van Library Journal. Deze prestigieuze onderscheiding is een bewijs van het harde werk en toewijding van het redactieteam, waaronder prof.dr. Maria Grever van de Erasmus School of History, Culture and Communication (ESHCC).

BHTM biedt een uitgebreide en globale benadering van geschiedschrijving en historische theorie. De bron bevat een breed scala aan teksten over belangrijke denkers, kernbegrippen, methoden en essays over actuele kwesties in de geschiedenistheorie. Het is een waardevolle bron voor zowel onderwijs als onderzoek.

In deze grote bron hebben acht medewerkers van ESHCC bijgedragen met teksten over bijvoorbeeld diaspora, ervaring, historische cultuur, immersieve geschiedenis, narratieve templates, pleasurescapes: Robbert-Jan Adriaansen, Vincent Baptist, Ralf Futselaar, Maria Grever, Pieter van den Heede, Paul van de Laar, Gijsbert Oonk, en Tina van der Vlies.

Onderzoeker
Onderzoeker
Onderzoeker
Vincent Baptist, MA
Onderzoeker
Onderzoeker
Onderzoeker
Onderzoeker
Onderzoeker

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen