Beyond Your Degree: Students Meet Alumni

Datum
vrijdag 1 jul 2022, 14:30 - 18:00
Type
Alumni
Kamer
J6 en J7
Gebouw
Bayle Building
Meld je aan Voeg toe aan agenda
Michelle Muus

De bachelor- en masteropleidingen van Erasmus School of Health Policy & Management (ESHPM) zijn multidisciplinair van aard: met onze opleidingen in gezondheidswetenschappen kun je nog veel kanten op. Weet jij al wat voor mogelijkheden je hebt na je studie? In welke sectoren je aan de slag kunt en wat voor banen er voor jou zijn? Of ben je je bewust van alle mogelijkheden, maar vind je het moeilijk om een keuze te maken? 

Speciaal voor ESHPM-studenten organiseren we een middag waarbij je ESHPM-alumni uit verschillende sectoren kunt ontmoeten en horen spreken over hun carrièrepad na het afstuderen en hun huidige baan. Deze alumni werken o.a. bij het ministerie van VWS, Erasmus MC, Pfizer, SeederDeBoer en DSW. Ook zal Career Services aanwezig zijn om je handvatten te bieden voor het maken van keuzes (omtrent je toekomst). 

Dit evenement is gericht op alle leerjaren. Iedereen is dus welkom! 

Wat: presentaties door ESHPM-alumni, de mogelijkheid om deze alumni te leren kennen, gevolgd door een informele borrel 
Wie: bachelor- en masterstudenten van ESHPM 
Waar: J6 en J7, Bayle-gebouw 
Wanneer: vrijdag 1 juli, 14.30 tot 18.00  

De middag zal bestaan uit verschillende rondes waar je je binnenkort voor kunt opgeven. Aansluitend aan de verschillende sessies zal er een borrel plaatsvinden (17.00 tot 18.00) waarbij er gelegenheid is om nog verder met de alumni in gesprek te gaan.  

Programma
RondeTijdstipLocatie   
  Zaal 1Zaal 2Zaal 3J7 open ruimte
 14:30 - 15:00   Inloop
115:00 - 15:30Career Services: Keuzes maken voor je toekomst (NL)
Mervyn Nankoe

Farmaceutica/Consultancy (EN)
Christiaan Veraart, Emma Kuppens

Ziekenhuis (NL)
Ankie Kuiper, Lisanne Schippers
Koffie en thee
215:45 - 16:15Career Services: Keuzes maken voor je toekomst (NL)
Mervyn Nankoe
PhD/Verzekering (EN)
Milanne Galekop, Jehtro Nooitmeer
Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (NL)
Hermien Post, Kayleigh van Winssen
Koffie en thee
316:30 - 17:00Career Services: How to make career choices (EN)
Mervyn Nankoe
Consultancy (NL)
Lieke Breen, Emma Kuppens

Farmaceutica (NL)
Christiaan Veraart, Laura Burgers

Koffie en thee
 17:00 - 18:00   Borrel

 

Farmaceutica

 • Christiaan Veraart studeerde in 2006 af aan HEPL. Hij heeft over de jaren voor verschillende farmaceutische bedrijven gewerkt: Eli Lilly Nederland, Roche the Netherlands, Merck. Momenteel werkt hij bij UCB als Market Access Lead The Netherlands.
 • Laura Burgers volgde zowel haar bachelor als master (Health Economics) aan ESHPM. She studeerde af in 2009. Hierna is ze in 2015 gepromoveerd in Health Economics aan ESHPM. Momenteel werkt ze als Director of Health & Value bij Pfizer. 

Consultancy

 • Lieke Breen volgde haar bachelor aan ESHPM en studeerde daarna af voor haar master, HEPL, in 2018. Na het afstuderen heeft ze bij Hieroo gewerkt. Ze werkt nu als Consultant bij SeederDeBoer.
 • Emma Kuppens is na haar bachelor bij ESHPM afgestuurd voor haar master, HEPL, in 2020. Ze heeft gewerkt als Junior Consultant bij Stichting Medical Business en werkt momenteel als Young Consultant bij Hieroo.

Ziekenhuis/Erasmus MC

 • Ankie Kuiper volgde zowel haar bachelor als haar master, HCM, aan ESHPM. Ze studeerde in 2018 af. Ze heeft gewerkt als IT-projectleider bij het Erasmus MC en werkt in haar huidige functie als Projectleider bij Traumacentrum Zuid-west Nederland.
 • Lisanne Schippers studeerde in 2022 af in HEPL. Ze werkt momenteel als Junior Business Controller bij het Erasmus MC.

PhD

 • Milanne Galekop volgde zowel haar bachelor als master, HEPL, bij ESHHoPM. Voor haar master studeerde ze af in 2018. Sindsdien is ze haar PhD aan ESHPM gestart. Haar promotieonderzoek richt zich op het PREVENTONOMICS-project. Doel van dit project is het voorkomen van dieet-gerelateerde door middel van omics-wetenschappen.

Verzekering

 • Jehtro Nooitmeer heeft zijn bachelor bij ESHPM in 2018 afgerond, waarna hij een Research Master Health Sciences volgde bij het Erasmus MC Institute for Health Sciences (NIHES) en daar in 2020 voor afstudeerde. Sindsdien werkt hij als Data Analist Medisch Specialistische Zorg bij DSW Verzekeraars.

Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport

 • Hermien Post heeft voor haar studie bij ESHPM als fysiotherapeut gewerkt. Ze studeerde af bij ESHPM in 1997. Sindsdien heeft ze gewerkt bij het Ministerie van Financiën en heeft ze meerdere functies vervuld bij het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Momenteel werkt ze als Programmadirecteur COVID-19 en als lid van het Management Team Testen & Traceren. 
 • Kayleigh van Winssen volgde haar bachelor en master, HEPL, bij ESHPM. Ze studeerde af van HEPL in 2011. Daarna is ze ook gepromoveerd aan ESHPM. Na haar promotie in 2016 heeft ze gewerkt als Consultant bij Careeffect. Momenteel werkt ze als Senior Policy Officer bij VWS.

Career Services: Keuzes maken voor je toekomst 
Hoe maak je keuzes? Het leven zit vol keuzes, zowel grote als kleine. Keuzes maken voor je toekomst valt zeker onder de categorie 'grote beslissingen' en kan een uitdaging zijn. Mervyn Nankoe van Career Services neemt je mee in het proces van keuzes maken en zal praktische tips delen voor het maken van een goede keuze.

Vergelijk @count opleiding

 • @title

  • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen