ESHPM en alumnivereniging ESHPMa gaan samenwerking aan

Erasmus School of Health Policy & Management gaat een samenwerking aan met alumnivereniging ESHPMa. Samen zullen we o.a. een alumnidiner organiseren om alumni de gelegenheid te bieden om te netwerken en kennis uit te wisselen. 

ESHPMa (voorheen aBMG) is al sinds 1995 de onafhankelijke alumnivereniging van Erasmus School of Health Policy & Management. De vereniging, waarvan het bestuur ook volledig uit alumni bestaat, organiseert activiteiten voor en door alumni. Zo worden er regelmatig inhoudelijke colleges en borrels georganiseerd voor de leden. 

Het huidige bestuur bestaat uit Pernette Gerla (voorzitter a.i.), Hernany Silva Costa Melo (secretaris) Jovanca Hijdra (penningmeester), Evy Liersen (externe relaties), Sanne Boersma (externe relaties). 

Dit jaar viert ESHPM haar 40e verjaardag. Een mooie gelegenheid om de banden met onze alumni te versterken. En wie kan ons daar beter mee helpen dan de vereniging die dit al 27 jaar doet? De faculteit werkt sinds vorig jaar nauw samen met ESHPMa om op deze manier al onze alumni te kunnen bereiken: zowel de ESHPMa-leden als niet-leden. Een voorbeeld van onze samenwerking is het lustrumdiner dat op 18 mei plaats zal vinden in het Zalmhuis. Lees hier meer over het diner. 

We kijken uit naar een vruchtbare samenwerking waarin we de handen ineenslaan om onze alumni een waardevol netwerk en interessant(e) nieuws en bijeenkomsten te bieden. 

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen