Feestelijke plannen voor een feestelijk jaar

Erasmus School of Health Policy & Management bestaat dit jaar 40 jaar – en dat moet gevierd worden! Dit lustrum, dat in het teken staat van Making Healthcare Sustainable, hebben we meerdere feestelijke evenementen op de planning staan voor en met onze alumni.  

Alumnidiner 

Het eerste evenement heb je waarschijnlijk al voorbij zien komen – een feestelijk lustrumdiner. Het diner, wat in samenwerking met alumnivereniging ESHPMa wordt georganiseerd, zal in het teken staan van het lustrumthema Making Healthcare Sustainable en vindt plaats op 18 mei in het Zalmhuis te Rotterdam.  

Avondvoorzitter van het feestelijke diner is Marco Varkevisser (Hoogleraar Marktordening in de Gezondheidszorg bij ESHPM). De avond wordt geopend door Maarten IJzerman (vanaf 1 mei Prodecaan bij ESHPM) en Pernette Gerla (Voorzitter a.i. van ESHPMa). Iedere gang wordt ingeleid door een spreker, die het thema Making Healthcare Sustainable vanuit haar expertise belicht. De prikkelende bijdragen van de sprekers zullen de toehoorders uitnodigen om aan tafel onder begeleiding van een moderator verder van gedachten te wisselen. 

Sprekers 

  • Cassandra van den Berg (Programmadirecteur ‘Leven leiden dat je lief is’ bij Florence) 

  • Dorie Van Hooff (Senior Adviseur Kwaliteit en Innovatie bij Alrijne Zorggroep) 

  • Marjolein Oudshoorn (Programmamanager Gelukkig en Gezond Den Haag) 

Vanwege beperkte capaciteit hebben we in eerste instantie slechts een deel van onze alumni uitgenodigd. Heb je geen uitnodiging ontvangen? Niet getreurd: een tweede diner zal in september georganiseerd worden! Meer informatie volgt.  

Interesse voor dit tweede diner kun je kenbaar maken door een mail te sturen naar alumni@eshpm.eur.nl.  

Students meet Alumni

Op 1 juli organiseren we een Students meet Alumni middag op de campus, waar alumni iets vertellen over hun carrière en hun huidige baan. Op deze manier brengen we de werkvloer en carrièremogelijkheden dichter bij de collegezaal door studenten de gelegenheid te bieden om met alumni in het werkveld kennis te maken. We sluiten de middag af met een borrel.  

Vind jij het leuk om iets te vertellen over je carrièrepad en/of huidige functie (dan wel in een korte presentatie, dan wel informeel tijdens de pauzes en borrel) of wil je meer informatie? Stuur dan een mailtje naar alumni@eshpm.eur.nl.  

Terugkomdag en beleidssymposium 

Nog wat later in het jaar, maar niet minder belangrijk, staat een symposium op de planning. Dit zal plaatsvinden op vrijdag 13 oktober in de middag. Tijdens dit symposium wordt vooral gesproken en gediscussieerd over beleid in de gezondheidszorg. Voorafgaand aan het symposium creëren we een speciaal moment voor alumni, met in ieder geval een heerlijke lunch. Markeer deze datum dus alvast in je agenda! Meer informatie volgt. 

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen