Plannen voor alumniactiviteiten in 2023

Het afgelopen jaar stond in het teken van het veertigjarige jubileum van Erasmus School of Health Policy & Management, en dat hebben we goed gevierd! We kijken terug op aantal mooie activiteiten met elkaar en het weerzien van vele alumni. Maar ook in 2023 staan er weer leuke dingen op het programma, deze worden hieronder toegelicht. 

Beyond Your Degree: Students Meet Alumni – 19 april 2023

Ook dit academische jaar organiseren we een Students Meet Alumni event. Met dit evenement brengen we de werkvloer en carrièremogelijkheden dichter bij de collegezaal door studenten de gelegenheid te bieden om met alumni en hun carrières kennis te maken. Alumni geven een korte presentatie over hun carrièrepad na hun studie bij ESHPM en naderhand is er een borrel waarbij studenten de alumni nog één-op-één kunnen benaderen.

Voor dit evenement zijn we weer op zoek naar enthousiaste alumni. Heb je interesse om jouw ervaringen en expertise te delen met de huidige lichting studenten? Mail dan naar alumni@eshpm.eur.nl! Ook als je nog niet lang in het werkveld actief bent, kan jouw verhaal een inspiratie zijn voor de huidige lichting studenten. 

Alumnidiner 

Afgelopen jaar waren de alumnidiners zo populair dat we 2023 niet voorbij kunnen laten gaan zonder weer een diner te organiseren. Wederom zal dit gebeuren in samenwerking met ESHPMa. Tijdens dit diner zal er onder andere de gelegenheid zijn om weer bij te praten met (on)bekenden. Meer informatie en de precieze datum volgen op korte termijn.  

Alumniterugkomdag  

Door omstandigheden is de geplande reünie dit jaar niet doorgegaan. Ook al is 2023 geen jubileumjaar meer, nodigen we alumni en oud-docenten graag alsnog uit om terug te komen naar de campus voor een dag van weerzien en de mogelijkheid om weer eens in de collegebanken te zitten. Houd je mailbox in de gaten voor meer informatie over dit evenement!  

Kortom, er staat weer een mooi programma klaar voor het nieuwe jaar. Bedankt aan iedereen die de activiteiten van 2022 tot een succes hebben gemaakt! We kijken ernaar uit jullie in 2023 weer te zien. 

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen