Studenten geïnspireerd door alumni

Alexander Santos Lima

Op woensdag 18 april vond de tweede editie van het jaarlijkse evenement, Beyond Your Degree: Students Meet Alumni, plaats. Het evenement was bedoeld om huidige studenten inspiratie te bieden over wat hun mogelijkheden zijn na hun studie bij ESHPM. 

Om hen te inspireren kwamen 12 alumni van verschillende studierichtingen en uit verschillende sectoren terug naar de campus om presentaties te geven over hun carrièrepaden en huidige banen. Onder de alumni waren Pauline Gabriëls (afgestudeerd aan HCM in 2018), Daan van Hoof (Bachelor & Eu-HEM, 2021), Yixuan Shang (HCM, 2021), Amarens Geuzinge (HEPL, 2017), Eva Brouwers (Bachelor & ZoMa, 2022), Louise Versteeg (Bachelor & HCM, 2020), Tessa Govers (Bachelor & HEPL, 2019), Arjan Holthaus (ZoMa, 2019), Jehtro Nooitmeer (Bachelor, 2020), Charlotte Veldhuis (HEPL, 2022), Marjolein Simonis (HEPL, 2020) en Marco Kleijburg (ZoMa 2020). 

Met al deze alumni zijn we erin geslaagd een goed gevarieerde kijk te bieden op een meerdere sectoren in de gezondheidszorg die geschikt zijn voor ESHPM-afgestudeerden. De alumni vertegenwoordigden niet alleen ziekenhuizen, overheidsinstellingen en uitgebreide zorginstellingen, maar ook consultancy, farmacie, academici en het verzekeringswezen.

Ook Mervyn Nankoe van Career Services was deze middag aanwezig om studenten te adviseren bij het maken van keuzes voor hun toekomst - of het nu gaat om de keuze van een masteropleiding of welke carrièrestap zij willen maken.

Na de presentaties volgde een informele borrel, waarbij studenten de gelegenheid kregen om de alumni één op één meer diepgaande vragen te stellen.

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen