Tijdens je studie

Zorgmanagement (deeltijd)
Campus in de zomer

Internship

Tijdens de master Zorgmanagement kan je kiezen voor het internship. Met het internship bereid je voor op werken in het zorgveld en verbeter je je carriereperspectief. 

Het internship / duale leertraject is weggelegd voor goede en gemotiveerde studenten, die bereid zijn om zich actief in te zetten voor een goed studieresultaat én een verbeterd carrièreperspectief.
Het duale leertraject is een van de keuze vakken in de master Health Care Management. Gedurende een periode van minimaal vijf maanden voor twee dagen per week (minimaal 360 uur) ga je naast jouw studie werken bij een organisatie in de zorg (zoals zorgorganisatie, zorgverzekeraar, ministerie VWS, koepelorganisatie, IGZ). 

Je krijgt de kans om jouw persoonlijke vaardigheden te spiegelen aan ervaren managers en verder te ontwikkelen in opdrachten. Bovendien geeft het duale leertraject jou een mooie voorsprong bij het zoeken naar een passende baan na het afstuderen. 

Afgelopen jaren maakte meer dan de helft van de studenten gebruik van deze mogelijkheid. Het is voor deeltijd studerende studenten mogelijk om het internship / duale leertraject ook in het buitenland te doen.

Is dit jouw studie?

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen