EsCHER gaat studiebeurzen toekennen aan studenten van buiten de EER

Het Erasmus Centre for Health Economics Rotterdam (EsCHER) gaat studiebeurzen toekennen voor verschillende masterprogramma's om uitmuntende studenten te ondersteunen uit landen die geen deel uitmaken van de Europese Economische Ruimte (EER). 

EsCHER is een organisatie die de unieke en toonaangevende expertise op het gebied van gezondheidseconomie die beschikbaar is aan de Erasmus Universiteit Rotterdam bundelt. Dit doet EsCHER door zowel theoretisch als toegepast onderzoek te doen op het gebied van Health Economics en Health Technology Assessment, en naar de structuur en prestaties van zorgstelsels. De organisatie bestaat momenteel uit het Institute for Medical Technology Assessment, de afdelingen Health Systems and Insurance, Health Technology Assessment en Health Economics van de Erasmus School of Health Policy & Management, en de onderzoeksgroep Health Economics van de Erasmus School of Economics. 

Met meer dan 100 gezondheidseconomen speelt EsCHER een centrale rol bij het ontwikkelen en toepassen van methoden die bijdragen aan een effectiever, empirisch onderbouwd gezondheidszorgbeleid en meer rechtvaardige en efficiënte gezondheidszorgsystemen over de hele wereld. 

Vanaf het studiejaar 2022-2023 biedt EsCHER beurzen aan voor de masteropleidingen Health Economics en Health Economics, Policy & Law. Het doel van de beurzen is om excellente studenten uit niet-EER-landen financieel te ondersteunen. Het betreft een gedeeltelijke vrijstelling van collegegeld voor één van de bovengenoemde masteropleidingen. Vooral studenten uit lage- en middeninkomenslanden worden aangemoedigd om te solliciteren. 

Voor meer informatie over de beurs en de educatieve programma's waarbij EsCHER betrokken is, kun je kijken op de EsCHER-website. 

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen