Studenten andere universiteiten

Heb je interesse om een vak uit het masterprogramma Health Care Management of Health Economics, Policy & Law te volgen? En volg je een master op wo-niveau? Meld je dan aan via het digitale aanmeldformulier.

 • Een recent overzicht en gedetailleerde vakinformatie vind je op de pagina aanbod keuzevakken.
 • Je kunt uit het actuele aanbod maximaal 2 vakken volgen uit het masterprogramma Health Economics, Policy & Law en/of van het masterprogramma Health Care Management.

Kosten

Als je kunt aantonen dat je staat ingeschreven als masterstudent aan een Nederlandse universiteit dan zijn er geen kosten verbonden aan deelname van de vakken. Wel dien je een officieel Bewijs Betaald Collegegeld (BBC) aan te leveren indien je bent toegelaten, als bewijs dat je bent ingeschreven bij de betreffende instelling.

Aanmeldprocedure

 • Meld je dan aan via het digitale aanmeldformulier
 • Maak je aanmelding compleet. Alleen een complete aanmelding kunnen wij in behandeling nemen. 
 • Je ontvangt automatisch een bevestiging van de aanmelding met ERNA accountgegevens. Bewaar deze gegevens goed, je hebt ze nodig voor toegang tot onze informatiesystemen.
 • Je aanmelding wordt beoordeeld door een toelatingscommissie.
 • Je ontvangt van het Onderwijs Service Centrum (OSC) zo spoedig mogelijk bericht over de plaatsing. Mocht helaas het maximale aantal cursisten voor dit vak bereikt zijn dan ontvang je ook hierover bericht.
 • Indien je bent toegelaten stuur dan een origineel (papier en gewaarmerkt) Bewijs Betaald Collegegeld (BBC) voorzien van je studentnummer naar:
  Erasmus Universiteit Rotterdam
  T.a.v. ESSC
  Antwoordnummer 2791
  3000VB Rotterdam

  Je ontvangt het bewijs van inschrijving met bijbehorende collegekaart binnen 4 weken na de verwerking van het BBC. Indien je nog in het bezit bent van een oude collegekaart ontvang je alleen een bewijs van inschrijving.

 Inschrijfvoorwaarden

 • Zorg voor een tijdige aanmelding, minstens 10 weken voor aanvang van het vak.
 • Alleen complete aanvragen vanuit het aanmeldportaal worden door ons in behandeling genomen. 
 • Let op, dat je niet het maximaal aantal vakken (2) overschrijdt tijdens je keuze.
 • Annuleren of het wijzigen van de keuze voor een vak is mogelijk tot de start van de cursus. Indien je de keuze van het vak wijzigt wordt dit opnieuw voorgelegd aan de toelatingscommissie. Je kunt een vak wijzigen of annuleren door minimaal 5 dagen van tevoren een email te sturen naar admissions@eshpm.eur.nl. 

Praktisch (na toelating)

Je hebt van de universiteit een username + password ontvangen hiermee kun je inloggen op MyEUR het dashboard van de digitale onderwijs omgeving. Heb je problemen met inschrijven voor tentamens, dan kun je terecht bij het Erasmus Studenten Service Centrum (ESSC), tel. 010-408 2323, Sanders Building (hal begane grond, naast Erasmus Food Plaza).

Vier weken na elke toets is het definitieve toetscijfer op Osiris Student terug te vinden. Je logt daarop in via MyEUR. Na het behalen van een vak dien je zelf een certificaat aan te vragen bij ESSC.

Vragen?

Heb je vragen of wil je aanvullende informatie, neem dan contact op met admissions@eshpm.eur.nl.