Studenten andere universiteiten

Heb je interesse om een vak uit het masterprogramma Health Care Management of Health Economics, Policy & Law te volgen? Studeer je aan een Nederlandse universiteit en volg je een master? Dien dan een verzoek tot inschrijving in via Studielink voor een keuzevak van ESHPM.

 • Een recent overzicht en gedetailleerde vakinformatie vind je op de pagina aanbod keuzevakken.
 • Je kunt uit het actuele aanbod maximaal 2 vakken volgen uit het masterprogramma Health Economics, Policy & Law en/of van het masterprogramma Health Care Management.

Kosten

Als je kunt aantonen dat je staat ingeschreven als masterstudent aan een Nederlandse universiteit dan zijn er geen kosten verbonden aan deelname van de vakken. Wel dien je een officieel Bewijs Betaald Collegegeld (BBC) aan te leveren indien je bent toegelaten, als bewijs dat je bent ingeschreven bij de betreffende instelling

Aanmeldprocedure

 1. Registreer in Studielink voor het programma “Externe Keuzevakken Master ESHPM”.
 2. Je ontvangt een ERNA account via email
 3. Log in op Osiris student met je ERNA account en ga naar 'ZAAK' en selecteer 'Keuzevakken aanvragen niet EUR-studenten'. Let op, je kunt maximaal 2 vakken volgen uit het aanbod van de master Health Care Management en/of 2 vakken uit het aanbod van de master Health Economics Policy and Law. Elk vak is goed voor 5 EC.
 4. Stuur zodra je een toelatingsbesluit hebt ontvangen via de e-mail een Bewijs Betaald Collegegeld (BBC) voorzien van je studentnummer naar:
  Erasmus Universiteit Rotterdam
  T.a.v. ESSC
  Antwoordnummer 2791
  3000VB Rotterdam
 5. Verzend een pasfoto van jezelf via de link die je via e-mail ontvangt, deze foto wordt gebruikt voor de studentenkaart.
 • Maak je aanmelding compleet. Alleen een complete aanmelding kunnen wij in behandeling nemen. 
 • Je aanmelding wordt beoordeeld door een toelatingscommissie.
 • Je ontvangt van het Onderwijs Service Centrum (OSC) zo spoedig mogelijk bericht over de plaatsing. Mocht helaas het maximale aantal cursisten voor dit vak bereikt zijn dan ontvang je ook hierover bericht.
 • Zorg voor een tijdige aanmelding, minstens 6 weken voor aanvang van het vak.
 • Alleen complete aanvragen worden door ons in behandeling genomen. 
 • Let op, dat je niet het maximaal aantal vakken (2) overschrijdt tijdens je keuze.
 • Annuleren of het wijzigen van de keuze voor een vak is mogelijk tot de start van de cursus. Indien je de keuze van het vak wijzigt wordt dit opnieuw voorgelegd aan de toelatingscommissie. Je kunt een vak wijzigen of annuleren door minimaal 5 dagen van tevoren een email te sturen naar admissions@eshpm.eur.nl

Vragen?

Heb je vragen of wil je aanvullende informatie, neem dan contact op met admissions@eshpm.eur.nl.

Vergelijk @count opleiding

 • @title

  • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen