Risicoverevening

Wegens succes wordt de cursus Risicoverevening op 17 maart 2023 opnieuw georganiseerd. Geïnteresseerd in deelname? U kunt zich bovenaan deze pagina direct aanmelden.

Inhoud

Op 17 maart 2023 biedt Erasmus School of Health Policy & Management (ESHPM) de eendaagse cursus Risicoverevening aan. Deze vindt plaats op de Erasmus Universiteit Rotterdam. Tijdens de cursus gaan gerenommeerde onderzoekers van ESHPM in op het belang van de risicoverevening voor het Nederlandse zorgstelsel. Daarbij wordt onder andere ingegaan op conceptuele aspecten van risicoverevening, de vormgeving en historische ontwikkeling van het Nederlandse risicovereveningssysteem en de kwaliteit van het huidige systeem. Ten slotte wordt ingegaan op actuele beleidsthema’s. De cursus is kleinschalig en biedt veel ruimte voor discussie.

Iets voor u?

Bent u werkzaam als bestuurder, manager, beleidsmaker, zorginkoper of adviseur in de Nederlandse gezondheidszorg of voor de overheid waarin u te maken heeft met de betalingszijde van onze gezondheidszorg, dan kan de cursus Risicoverevening interessant zijn voor u. Het doel van de cursus is om u meer inzicht te geven in de functie en werking van de risicoverevening binnen het Nederlandse zorgstelsel.

Kosten

De kosten voor deelname aan de cursus bedragen €495 (vrijgesteld van BTW). Het tarief is inclusief deelname aan de colleges, cursusmateriaal, koffie en thee, lunch en een borrel. Alumni van de Erasmus Universiteit Rotterdam krijgen 10% korting op de kosten voor deelname.

Aanmelden

Voor de verdiepingscolleges zijn slechts 20 plaatsen beschikbaar. Inschrijving vindt plaats op volgorde van aanmelding. Vanwege het opbouwende karakter van de colleges is het alleen mogelijk om u voor de gehele dag in te schrijven. De inschrijving is niet persoonsgebonden. Indien u verhinderd bent, is een vervanger van harte welkom. Gelieve dit dan vooraf per e-mail door te geven aan Michel Oskam (oskam@eshpm.eur.nl). Wij brengen €50,00 in rekening indien u zich afmeldt binnen zeven dagen voorafgaand aan de cursus. Deelnemers ontvangen na afloop een certificaat als bewijs van deelname.

Contact

De organisatie van de cursus is in handen van Michel Oskam. Indien u vragen heeft, neemt u dan gerust contact op met Michel via oskam@eshpm.eur.nl of 010 - 408 8941.

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen