Strategie

Erasmusbrug

Wij willen bijdragen aan een duurzame gezondheidszorg voor iedereen

Bij ESHPM streven we naar een meer toegankelijke en betaalbare gezondheidszorg die de kwaliteit van de zorg handhaaft en tegelijkertijd inclusief is voor alle mensen. Lees er meer over op onze Engelstalige pagina.

Impactrapport

 • Lees meer over hoe ESHPM probeert te werken aan onze impactambitie door middel van onze engagement-, onderzoeks- en onderwijsportefeuilles in ons 
  Impactrapport (Engels). Het rapport is tot stand gekomen na een aantal maanden discussiƫren met medewerkers, studenten en partners over hoe we als school kunnen werken aan het maximaliseren van onze maatschappelijke impact. Het schetst onze impactambitie en de strategische punten die we zullen overwegen op het gebied van engagement, onderzoek, onderwijs en activiteiten, en zal de basis vormen voor de ESHPM-strategie 2024-2026 die momenteel in de maak is.

Strategie 2020-2024

 • Dit strategiedocument schetst de richting van ESHPM voor de komende vijf jaar. Hier presenteren we onze langetermijndoelstellingen voor onderwijs, onderzoek, maatschappelijke impact en onze werkomgeving.

  Samen met deze langetermijndoelstellingen vormen de genoemde actiepunten een leidraad voor de acties die we willen ondernemen. Onze (jaarlijkse) implementatieplannen zullen ons naar de volgende stap brengen, concrete acties verder definiƫren en deze vertalen naar specifieke (meetbare) doelen. Lees meer over onze strategie (Engels).

  Strategy ESHPM Leading & Connecting

Vergelijk @count opleiding

 • @title

  • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen