Aanmelden

Toelating

Wat verwachten wij van jou
Om toegelaten te worden tot het Honours College moet je minimaal een 7.0 gemiddeld staan op je eindlijst van de laatstgenoten vooropleiding. Meedoen aan het Honours College betekent toewijding, inzet en nieuwsgierigheid. Het programma duurt namelijk drie jaar (de gehele bachelor) en is extracurriculair. Wij verwachten dat honoursstudenten bovengemiddelde studieresultaten behalen en actief deelnemen aan het programma.

Voortgangseisen
Aan het einde van elk collegejaar kijken we naar jouw resultaten en inzet en besluiten we samen of jij door kan gaan naar het volgende jaar.

Aanmelding aankomend collegejaar

Wil jij vanaf september starten met de opleiding Rechtsgeleerdheid? Dan kun jij je vanaf maart tot en met 31 juli aanmelden. Make it happen en vul het aanmeldingsformulier in! Na beoordeling van je sollicitatie volgt een gesprek en krijg je een opdracht om een pitch voor te dragen. Aan de hand daarvan krijg je te horen of je wordt toegelaten tot het Honours College.

Heb je nog vragen over de procedure of het programma? Neem dan contact op met Beatrijs Volker via honours@law.eur.nl.

Persoonlijke gegevens


Adresgegevens:

Vereiste bijlagen

Verstuur de volgende documenten samen met dit aanmeldformulier naar honours@law.eur.nl. de aanmelding wordt niet in behandeling genomen indien bijlagen ontbreken.
 
Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, png, pdf.
Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, png, pdf.
Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: jpg.
Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, png, pdf.

Erasmus School of Law gaat vertrouwelijk om met uw gegevens. Uw gegevens worden alleen gebruikt voor het contactproces. Meer informatie vindt u in ons privacystatement.

This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Persoonsgegevens

Privacystatement

Als Erasmus Honours Law College conformeren wij ons aan het Privacybeleid van de Erasmus School of Law. Door je aan te melden voor het programma ga jij akkoord met het verwerken van jouw mailadres, pasfoto en andere persoonsgegevens.

Het volgende brengen wij nog graag specifiek onder de aandacht:

Foto’s

De ingestuurde pasfoto zal enkel worden gebruikt voor de selectieronde (het uit elkaar houden van de kandidaten) en zal niet aan derden worden verstrekt. Gedurende het programma zullen foto’s worden gemaakt tijdens de (onderwijs)activiteiten. Deze foto’s kunnen in onze nieuwsbrief, almanak en op onze websites (social media inbegrepen) worden geplaatst om ons netwerk op de hoogte te houden van onze activiteiten.

E-mailadres

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor onderwijsdoeleinden en zal niet zonder toestemming aan derden worden verstrekt (partners en medestudenten van het programma uitgezonderd, die ontvangen een lijst met studentenmailadressen indien nodig voor (onderwijs)activiteiten).

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen