Onze professoren

Hoogleraren

Hoogleraren zijn het visitekaartje van de faculteit. Niet alleen dankzij hun onderzoek, leerstoel en valorisatie, maar ook vanwege hun herkenbaarheid bij studenten.

Volledig overzicht.

Oud-decanen

De oud-decanen van Erasmus School of Law hebben mede de faculteit gevormd tot wat zij nu is. Hun inzicht en beslissingen hebben ervoor gezorgd dat Erasmus school of Law ieder jaar een groot aantal studenten kan opleiden tot zowel academische als praktijkgerichte juristen.

Volledig overzicht.

Emeriti

Erasmus School of Law heeft grote waardering voor het werk dat onze emeriti in het verleden hebben verricht. Zij hebben met hun colleges, onderzoekprojecten en expertise een onuitwisbaar stempel op de faculteit gedrukt. Dankzij de kennis en inspanning van deze voorgangers kan Erasmus School of Law vandaag met trots de slogan ‘Where Law meets Business’ dragen.

Volledig overzicht.

Founding Father prof. mr. Piet Sanders

Bouwdecaan

Piet Sanders (1912) werd in 1959 benoemd tot hoogleraar burgerlijk recht en de hoofdbeginselen der burgerlijke rechtsvordering aan de Nederlandse Economische Hogeschool (de voorganger van de Erasmus Universiteit). In 1963 richtte hij daar de juridische faculteit op, waar hij in 1981 afscheid van nam. Het huidige gebouw van Erasmus School of Law is naar hem vernoemd. Prof. Sanders overleed in 2012.

Meer over Piet Sanders.

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen