Postacademisch onderwijs

Postacademisch

Actualiteiten Specialisatie Arbeidsrecht (PALA+)

De cursus Actualiteiten Specialisatie Arbeidsrecht (PALA+) behandelt in drie dagen nieuwe ontwikkelingen in jurisprudentie en literatuur op het terrein van het arbeidsrecht.

Arbeidsrecht Updates

AR Updates is specifiek ontwikkeld voor advocaten arbeidsrecht en arbeidsrechtjuristen die in snel tempo en op hoog niveau bij willen blijven op het terrein van het arbeidsrecht.

Leergang Overheden

De leergang is bedoeld voor overheidsjuristen, afdelingsmanagers en beleidsmedewerkers van (decentrale) overheden die in hun dagelijkse werk juridisch beter toegerust willen zijn.

Mastercourse Aansprakelijkheid en Verzekering

De Mastercourse Aansprakelijkheid en Verzekering is een verdiepende opleiding voor professionals in de schade- en verzekeringsbranche.

Post-Master in EU Customs Law

The interactive programme, focusing on international business and with opportunities for international networking, will ensure you are completely up-to-date with the world of EU customs law.

Post-Master Indirecte Belastingen

Met de Post-Master Indirecte Belastingen biedt EFS hoogwaardig postacademisch onderwijs voor professionals die zich verder willen verdiepen in het Europese- en nationale recht in de omzetbelasting.

Post-Master Internationaal en Europees Belastingrecht

Met de Post-Master Internationaal & Europees Belastingrecht van EFS bent u weer helemaal bij in de wereld van de internationale en Europese fiscaliteit.

Postacademische Leergang Arbeidsrecht (PALA)

Arbeidsrecht is een dynamisch rechtsgebied en volop in beweging; het beoefenen van arbeidsrecht vereist dan ook specialistische kennis. 

Rechtsbijstand aan EGZ-slachtoffers

De specialisatieopleiding is bedoeld voor advocaten werkzaam in het privaatrecht en het strafrecht die slachtoffers van EGZ-misdrijven bijstaan.

Specialisatieopleiding Financiële Economie voor Insolventieadvocaten (INSOLAD)

INSOLAD brengt u systematisch begrip bij van financiële aangelegenheden bij ondernemingen in discontinuïteit en biedt u een stevige bedrijfseconomische basis voor de faillissementspraktijk.