Afstudeerstage bachelor

Heeft u een stageplaats voor een van onze bachelor-3 studenten en zoekt u iemand die met een frisse blik uw vraagstuk oplost? Neem dan contact met ons op. Want bijdragen aan de succesvolle professionele toekomst van een student, dat wil toch iedereen. In deze flyer leest u alles over onze afstudeerstages.

Aanmeldprocedure

Via bovenstaand formulier kunt u uw stageplaats aanmelden. Op het formulier moet u onder andere een beschrijving geven van de stageopdracht, zodat wij kunnen beoordelen of deze voldoet aan de eisen van de afstudeerstage (zie flyer) en deze haalbaar is binnen de tijd die daarvoor beschikbaar is (60 dagen verspreid over 4-5 maanden). Voor projecten waarvoor ethische goedkeuring nodig is, is het in verband met de haalbaarheid van belang dat deze goedkeuring geregeld is vóór de aanmelding. Nadat wij uw aanmelding beoordeeld hebben zal deze online worden geplaatst voor studenten om te bekijken, waarna studenten op basis van hun voorkeuren worden gematcht aan een stageplaats. Wij raden u aan om een vragenuur aan te bieden voor studenten die vragen hebben over de stage zodat zij een weloverwogen keuze kunnen maken. Zodra de matches bekend zijn gemaakt nemen wij contact met u op en kunt u samen met de student de opdracht verder uitwerken. Vóór aanvang van de stage dient het landelijke stagecontract van de Universiteiten van Nederland (UNL) ondertekend te worden door de stageinstelling, de student, en de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR). De EUR kan daarnaast geen aanvullende stagecontracten accepteren.

Periode

De afstudeerstage wordt twee keer per jaar aangeboden. De eerste periode loopt van februari tot en met juni en de tweede periode loopt van september tot en met januari. Onderstaande tabel geeft een overzicht van de tijdslijnen van het aangeleverde aanbod.

 

Start september 2023

Start februari 2024

Aanmelden stageplaatsen en plannen vragenuur

mei - juni 2023

oktober - november

Studenten geven voorkeur op

23 juni 2023

24 november 2023

Indeling bekend

30 juni 2023

12 december 2023

Student meldt specifieke stageopdracht aan

14 juli 2023

15 december 2023

Stagecontract ondertekend door student en stageinstelling

31 augustus 2023

31 januari 2024

Contact

E: stage@eshpm.eur.nl

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen