Afstudeerstage bachelor

Heeft u een stageplaats voor een van onze bachelor-3 studenten en zoekt u iemand die met een frisse blik uw vraagstuk oplost? Neem dan contact met ons op. Want bijdragen aan de succesvolle professionele toekomst van een student, dat wil toch iedereen. In deze flyer leest u alles over onze afstudeerstages.

Aanmeldprocedure

Via onderstaand formulier kunt u uw stageplaats aanmelden. Op het formulier moet u onder andere een beschrijving geven van de stageopdracht, zodat wij kunnen beoordelen of deze voldoet aan de eisen van de afstudeerstage (zie flyer). Als een student uw stageopdracht kiest, maakt hij/zij dat kenbaar door een sollicitatiebrief te schrijven naar uw organisatie. U bent vanaf dat moment verantwoordelijk voor de sollicitatieprocedure. Zodra een stageplaats is vervuld, nemen wij contact met u op over de praktische zaken van de afstudeerstage.

Periode

De afstudeerstage wordt voor het eerst aangeboden in de tweede helft van academisch jaar 2019-2020. De student loopt dan stage van januari tot juni 2020. De deadline voor het aanmelden van stageplaatsen (afstudeeropdrachten) is september 2019. Studenten die nog niet alle vakken hebben afgerond kunnen ook in september 2020 starten met hun stage. De deadline voor het aanmelden van stageplaatsen (afstudeeropdrachten)  voor die stageperiode is juli 2020.

U kunt dus twee maal per kalenderjaar een stage aanbieden: van februari tot juni of van september tot januari.

Contact

E: stage@eshpm.eur.nl
T: + 31 10 408 8555