Erasmus school of Law & Erasmus School of Economics starten specialisatie indirecte belastingen

De fiscale afdelingen van Erasmus School of Law en Erasmus School of Economics bieden met ingang van het academische jaar 2018/19 gezamenlijk een masterspecialisatie indirecte belastingen aan. Beide faculteiten spelen hiermee in op een mondiale trend, waarbij indirecte belastingen een steeds belangrijkere plaats binnen het fiscale spectrum innemen. Zo komen zij tegemoet aan de toenemende vraag naar afgestudeerde fiscalisten met diepgaande kennis op het gebied van indirecte belastingen.

De masterspecialisatie biedt een uitdagend programma, waarin studenten academisch worden geschoold en gevormd op het gebied van de btw, de accijnzen, het douanerecht en andere indirecte belastingen. Meer traditionele vakken worden afgewisseld met bijvoorbeeld een vak als ‘Indirect Tax Assurance and Technology’.

Studenten worden op deze wijze optimaal voorbereid op de steeds veranderende wereld van specialisten op het gebied van de indirecte belastingen. Daarnaast kenmerkt het onderwijs in de nieuwe masterspecialisatie zich door het activerende onderwijs dat wordt aangeboden door enthousiaste docenten, hoogleraren en andere specialisten uit ‘het veld’ die als gastdocent optreden.

De masterspecialisatie indirecte belastingen kent een juridische en economische variant. Studenten kunnen zich afhankelijk van de genoten vooropleiding inschrijven voor een van beide varianten. Meer informatie over de inhoud van de masterspecialisatie en de toelatingseisen is terug te vinden op websites van Erasmus School of Law (juridische variant) en Erasmus School of Economics (economische variant). Contactpersonen zijn Liesbeth Metzemaekers (metzemaekers@law.eur.nl) voor de juridische variant en Marcel Smeets (msmeets@ese.eur.nl) voor de economische variant. 

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen