Tweede buluitreiking parttime master Commercieel Privaatrecht

Foto van uitreiking ExEd 2020

Op 23 september 2020 ontving de tweede lichting van de parttime master Commercieel Privaatrecht tijdens een feestelijke bijeenkomst de Rotterdamse rechtenbul uit handen van Prof. mr. Siewert Lindenbergh (academic director van het executive masters-programma van Erasmus School of Law) en prof. mr. Harriet Schelhaas (verantwoordelijk hoogleraar voor de parttime master commercieel privaatrecht).

De alumni van deze master kunnen hun juridische kennis direct toepassen in hun professie, in onder meer banken, woningcorporaties, infra-, bouw- en energiesector. Een mooi voorbeeld van het Rotterdamse credo ‘where law meets business’.

Begin 2018 ging de eerste ‘executive’ parttime master Commercieel Privaatrecht bij Erasmus School of Law van start: een juridische master van 1,5 jaar, bedoeld voor deelnemers met een gedegen werkervaring, die daarbij in aanraking komen met juridische onderwerpen, maar niet over een meestertitel beschikken. Deze master is gericht op het commerciële privaatrecht, oftewel het privaatrecht waar men binnen een onderneming mee in aanraking komt, zoals het commerciële contractenrecht, financiering & zekerheden, ondernemingsrecht, arbeidsrecht en aansprakelijkheid & verzekering. 

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen