Testimonials

Wie kan u beter een indruk geven van het Executive Program Conscious Business dan de deelnemers zelf? Hieronder enkele alumni van het Executive Program Conscious Business aan het woord:

 • Berend Jan Veldkamp, directeur-uitgever MT MediaGroep:

  "Het Executive Program Conscious Business is heel leerzaam en heeft een goede opbouw. Het was mooi en intensief.  De 'inner voice' en de 'pitch' heb ik als zeer waardevol ervaren. Heel waardevol ook om de bootcamp samen met mijn mede-directeur te doen."

 • Marie-Anne Bastianen, lid Raad van Commissarissen Tilburg-Bastianen Groep (TB):

  "Mooi het enthousiasme van de sprekers/ organisatoren, de liefde voor de diepgang die spreekt uit hun bijdragen draagt echt bij aan het eigen enthousiasme om verder aan de slag te gaan. Sterke presentaties en goede interactie met sprekers en de groep 'peers'."

 • Alex Doff, COO, Banijay Benelux:

  "Heel inspirerend. Het onderwerp is vrij nieuw voor mij. Veel om over na te denken! Ik zou het Executive Program Conscious Business zeker aanbevelen aan andere directeuren, ondernemers en C-level executives"

 • Lies Goezinne, managing director Holland & Barret:

  “Het Executive Program Conscious Business bevat veel interessante informatie en het plaatst diverse onderwerpen in een bredere context, zoals de ontwikkelingen op het gebied van wetgeving. De presentaties waren waardevol evenals de discussies met peers uit verschillende industrieën."

 • Emile Croin, directeur Anexo B.V.:

  “Het brede programma heeft ons beter inzicht gegeven hoe we “do good” verder kunnen uitbouwen in onze organisatie voorbij de verplichte zaken als CSRD. Vooral het belang van het betrekken van de gehele organisatie en hoe dit te doen sprak erg aan. Het werd goed duidelijk gemaakt dat het nu aan bedrijven is om het verschil te maken in het creëren van een duurzamere en eerlijke wereld. Wij pakken graag de handschoen verder op.”

 • Hans Huiszoon, CFO/partner Greyt en ketenmanager zakelijk Nationaal Warmtefonds:

  "Dit programma levert je een andere kijk op bedrijfsvoering op doordat je leert kijken vanuit de echte betekenis van jouw organisatie op de maatschappij en de omgeving en niet alleen meer puur naar economische belangen kijkt. Het bevestigt mijn keuze voor mijn rol als ketenmanager bij Warmtefonds omdat ik daar vanuit een higher purpose echt impact maak en via stakeholdermanagement en leiderschap het meer verschil kan maken. Verder zit de opleiding boordevol relevante kennis en topdocenten."

Vergelijk @count opleiding

 • @title

  • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen