Werken bij Impact Centre Erasmus

Vacature Research Assistant / Student Assistant

Impact Centre Erasmus biedt een afwisselende bijbaan als student assistent/research assistent aan. Je opereert zelfstandig binnen het team van researchers en je richt je op ondersteuning van (kwantitatief) onderzoek.

Vacature Officemanager (0.6/0.7 FTE)

Wij zoeken per 1 juni (of zo snel mogelijk daarna) een enthousiaste Officemanager voor 24 tot 28 uur per week die er plezier in heeft om van A tot Z alles te regelen en organiseren; je bent het hart van onze operationele organisatie.

Vacature Impact Onderzoek stagiair(e)

Impact Centre Erasmus biedt een onderzoekstage aan over de sociale impact rapportering van de 100 grootste bedrijven van Nederland. Jaarlijks ontwikkelen wij de Managementscope Corporate Impact Index om de ontwikkelingen op het gebied van werkgeverschap, duurzaamheid en financiën in kaart te brengen. Naast datacollectie is het doel van de stage om een verbeterd model voor de impact meting op te stellen.

Vergelijk @count opleiding

• @title