Double Degree in Arts and Sciences

Bachelor Double Degree in Arts and Sciences

Opleiding

Heb je zowel een artistiek of muzikaal talent als een behoefte aan academische kennis? Je kunt nu kunst én wetenschap combineren in de wereldstad Rotterdam.

Meer over de inhoud van deze opleiding

Waarom deze opleiding?

Wij geloven dat de wereld van vandaag transdisciplinaire experts nodig heeft om complexe en multidimensionale vraagstukken aan te pakken. Jouw kennis over kunst, media, cultuur en wetenschap zal jouw creativiteit ondersteunen en andersom zal jouw wetenschappelijke kennis gevoed worden door jouw ervaring als kunstenaar. Je kunt met twee verschillende diploma’s de banenmarkt op, maar je kunt ze ook combineren in jouw toekomstige carrière.

Waarom deze opleiding?

Carrièremogelijkheden

Het RASL-programma biedt de mogelijkheid om zowel je kennis te ontwikkelen op academisch niveau, als je artistieke vaardigheden op praktisch niveau.

Bekijk je carrièrekansen

Officiële CROHO naam
International Bachelor Arts and Culture Studies, Liberal Arts and Sciences (Erasmus University College)
Programme name