Masteropleidingen
Masteropleidingen en studiekeuze

Masteropleidingen

Na het behalen van je bachelordiploma kun je je specialiseren met een universitaire masteropleiding. Wat jouw ambitie ook is, met een master van de Erasmus Universiteit Rotterdam kun je deze waar maken. Een master biedt je academische verdieping en je ontwikkelt jezelf om succesvol te zijn in het beroepsleven of in het wetenschappelijk onderzoek. En dat alles in de meest mondiale stad van Nederland: Rotterdam.

Kies de master die bij je past
Bij de Erasmus Universiteit Rotterdam heb je ruim keuze uit masters van hoge kwaliteit. Wil je uitgedaagd worden? Zoek in het overzicht welke opleiding het beste bij jou past.
Hulp nodig bij je studiekeuze?
Ook nu de open dagen alleen online door kunnen gaan, kun je uitvinden of de master die je op het oog hebt echt iets voor jou is. We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze door je meer informatie te geven.
Erasmus Universiteit Rotterdam
De Erasmus Universiteit Rotterdam is met bijna 30.000 studenten (uit 100 verschillende landen!) en 1.400 onderzoekers een van de grootste universiteiten van Nederland.
Virtual Experience
Wil je alvast een beeld krijgen van de campus, collegezalen of studentenkamers? Of wil je virtueel een stukje fietsen door Rotterdam, om kennis te maken met de stad?Dat kan!