Masteropleidingen
Masteropleidingen en studiekeuze

Masteropleidingen

Na het behalen van je bachelordiploma kun je je specialiseren met een universitaire masteropleiding. Wat jouw ambitie ook is, met een master van de Erasmus Universiteit Rotterdam kun je deze waar maken. Een master biedt je academische verdieping en je ontwikkelt jezelf om succesvol te zijn in het beroepsleven of in het wetenschappelijk onderzoek. En dat alles in de meest mondiale stad van Nederland: Rotterdam.

Kies de master die bij je past
Bij de Erasmus Universiteit Rotterdam heb je ruim keuze uit masters van hoge kwaliteit. Wil je uitgedaagd worden? Zoek in het overzicht welke opleiding het beste bij jou past.
Overzicht masteropleidingen
Kom naar een evenement
Bezoek een open dag of loop een dag mee om te zien of de master echt iets voor jou is. We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze door je meer informatie te geven.
Studievoorlichting
Erasmus Universiteit Rotterdam
De Erasmus Universiteit Rotterdam is met 23.000 studenten (uit 100 verschillende landen!) en 1.400 onderzoekers een van de grootste universiteiten van Nederland.
Studeren in Rotterdam
Brochures masteropleidingen
Natuurlijk kun je ook eerst een brochure aanvragen van de masteropleiding die jouw interesse heeft. Je krijgt de brochure dan per e-mail toegestuurd.
Vraag brochure(s) aan