Masteropleidingen

Masteropleidingen en studiekeuze

Na het behalen van je bachelordiploma kun je je specialiseren met een universitaire masteropleiding. Wat jouw ambitie ook is, met een master van de Erasmus Universiteit Rotterdam kun je deze waar maken. Een master biedt je academische verdieping en je ontwikkelt jezelf om succesvol te zijn in het beroepsleven of in het wetenschappelijk onderzoek. En dat alles in de meest mondiale stad van Nederland: Rotterdam.

Master Open Dag

Bezoek de campus tijdens een Master Open Dag

en kom meer te weten over onze opleidingen

Wanneer is de eerstvolgende Master Open Dag?
200

Bezoek een voorlichting van jouw opleiding

Bekijk kalender

Toelating en inschrijving

Meer informatie
Kies de master die bij jou past
Bij de Erasmus Universiteit Rotterdam heb je ruim keuze uit diverse masters van hoge kwaliteit. Wil je uitgedaagd worden? Zoek in het overzicht welke master-opleiding het beste bij jou past.
Overzicht masteropleidingen
Kom naar een evenement
Bezoek een open dag of loop een dag mee om te zien of de master echt iets voor jou is. We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze door je meer informatie te geven.Brochures
Voorlichtingsevenementen
Erasmus Universiteit Rotterdam
De Erasmus Universiteit Rotterdam is een van de grootste universiteiten van Nederland met 23.000 studenten en 1400 onderzoekers. Je ambitieuze medestudenten komen uit 100 verschillende landen.
Studeren in Rotterdam
Brochures masteropleidingen
Natuurlijk kun je ook eerst een brochure aanvragen van de masteropleiding die jou interesse heeft. Je krijgt de brochure met meer informatie over de opleiding per e-mail toegestuurd.
Vraag brochure(s) aan