Internationale Martin Luther Conferentie 2022

Op 11 november 2022 zal in Rotterdam, in de Hoflaankerk in Kralingen, de Internationale Martin Luther Conferentie met de titel 'Free trade and free will? Erasmus, Luther and current economic challenges' plaatsvinden. U bent van harte welkom om aan de conferentie deel te nemen. Aanmelden is gratis en kan via bovenstaande link.

Overheidsingrijpen in de vrije markt staat weer volop in de schijnwerpers. Zo zoekt de Europese Unie momenteel hard naar mogelijkheden om in te grijpen op de energiemarkt om de energiecrisis te beteugelen. In hoeverre is de markt nu werkelijk vrij?

Tegen de achtergrond van deze en andere actuele economische vraagstukken staan we op de 15e Luther Conferentie stil bij het thema ‘Free trade and free will? Erasmus, Luther and current economic challenges.’  Vanuit het denken van Luther en Erasmus over vrijheid willen we reflecteren op de (on)vrijheid van de markt, zoals we die vandaag de dag om ons heen zien.

De Lutherconferentie en de uitreiking van de LutherRoos 2022 vinden plaats op vrijdag 11 november 2022 vanaf 15.00 uur in de Hoflaankerk in Rotterdam.

 

Gerelateerde content
De Internationale Martin Luther Stichting (IMLS) zal op 11 november 2022 in Rotterdam de Luther-Roos 2022 uitreiken aan de EU-commissaris voor Mededinging.
Gerelateerde links
Meer informatie

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen