Decentrale selectie

Op zoek naar talent en ambitie

Het kan zijn dat er onvoorziene omstandigheden zijn (zoals bijvoorbeeld COVID)  waardoor de selectieprocedure niet volgens de geplande opzet kan worden uitgevoerd. We verzoeken je om onze website goed in de gaten te houden, zodat je tijdig op de hoogte bent wanneer we ons genoodzaakt zien van de geplande procedure af te wijken.

In de FAQ staat verder een overzicht van veelgestelde vragen, geordend op onderwerp. Kijk vooral eerst in deze lijst alvorens vragen te mailen. Kun je het antwoord op je vraag/vragen in de FAQ of elders op deze website echt niet vinden, dan kun je een e-mail sturen naar decentraleselectie@erasmusmc.nl.

Op zoek naar talent en ambitie!

De gezondheidszorg in Nederland is volop in ontwikkeling. Studenten die meer willen, kunnen later als arts een belangrijke bijdrage leveren. Daarom is het Erasmus MC als een van de eerste opleidingen Geneeskunde gestart met het selecteren van studenten op basis van talent en ambitie. Dat biedt jou een extra kans!

Ben jij gemotiveerd en doe je er graag een schepje bovenop?
Dan ben jij de student die we zoeken.
Solliciteer naar een plek!

Erasmus MC Bachelor Open Dag

Ben jij geïnteresseerd in Geneeskunde, Nanobiology en Klinische Technologie? Kom dan naar de Erasmus MC Open Dag op 29 oktober 2022!

Schrijf je hier in!

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen