Minor

Een Minor is More, oftewel, je kunt meer met minoren! Een minor is een leuke manier om jouw kennis en kunde te verbreden. Je kunt op een makkelijke manier kennis maken met vakken die bij andere faculteiten worden gegeven of de kennis van jouw eigen opleiding bij jouw eigen faculteit verdiepen.

Bachelorstudenten moeten in het derde bachelorjaar een minor volgen als vast onderdeel binnen hun studie. Je kunt je van 2 tot en met 11 mei 2022* inschrijven voor een minor via Osiris. De tweede ronde aanmelddata is van 18 tot en met 31 mei. Voor meer informatie over aanmelden kijk op de website van de eur: Minoronderwijs aan de EUR.

Voor minoren met een buitenlandstage geldt een afwijkende aanmeldperiode van 1 tot en met 14 april (13.00) 2022*. Let wel op: op dit moment is het nog niet definitief zeker dat een buitenlandstage daadwerkelijk zal kunnen doorgaan.

Het minoronderwijs start 29 augustus 2022* (uitgezonderd de minor Global Health: ingeval de buitenlandstage doorgaat, dan begint deze minor twee weken eerder; zie de minorbeschrijving voor meer informatie). De minorperiode loopt van eind augustus tot begin november, inclusief afsluitende tentamens. Als je de gehele minor hebt doorlopen, heb je 15 ECTS behaald.

Verbredend of verdiepend?

Een verbredende minor is erop gericht om je horizon te verbreden, bij een verdiepende minor specialiseer je je in een bepaald onderwerp. 

Alle verbredende minoren van het Erasmus MC:

Meer informatie over alle beschikbare minoren is te vinden op de EUR-website.

*De juiste data wordt nog bekend gemaakt.
** Deze minor is voor alle EUR-studenten, behalve voor geneeskundestudenten.

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen