Associates

 • AKD benelux lawyers

  AKD is een full-service Beneluxkantoor met ruim 476 advocaten, fiscalisten, notarissen en business support in België, Nederland en Luxemburg. Wij zijn voor onze cliënten de gateway in, van en naar de Benelux.
  De combinatie van onze full-service expertise en een brede sectorfocus maakt dat wij al ruim een eeuw elke vraag vanuit verschillende oogpunten kunnen benaderen en oplossen – waar ook ter wereld. Dit doen wij vanuit onze eigen vestigingen, met onze diverse landenteams, en met een groot Friends Netwerk over de hele wereld.

 • Logo van ARAG

  ARAG Rechtsbijstand

  Iedereen krijgt er wel een keer mee te maken: de aannemer die zijn afspraken niet nakomt, een webshop die zijn eigen garantiebepalingen niet toepast of die ene buurman die zijn schutting een metertje op jouw erf heeft gezet. Bullebakken. Ze hebben een grote mond, geld genoeg, of de juiste vriendjes waardoor ze denken er wel mee weg te komen. Maar ARAG vindt dat iedereen zijn recht moet kunnen halen. Dat is waar wij voor staan en dat brengen we tot uiting in onze nieuwe campagne.

 • Logo van Barentskrans

  BarentsKrans

  Onze advocaten en notarissen bieden specialistische juridische dienstverlening. Nationaal en internationaal. In procedures, adviezen en transacties. Wij staan voor kwaliteit. Dat betekent dat we inhoudelijk hoogstaand werk leveren. Dat u op ons kunt bouwen en dat wij continu met u schakelen om samen tot het beste resultaat te komen. Dat noemen wij dedicated.

 • Logo van BASE Advocaten

  BASE Advocaten

  Solving your problem, so that you can continue with your business. That is what it is all about. It is our profession and our passion to make a business dispute or employment dispute manageable and to solve it. Sometimes we are able to do this by staying invisible by casebuilding the best file possible for and together with you behind the scenes. Being diplomatic where possible and aggressive where needed.

 • Logo van BDO Legal

  BDO legal

  Juridische kwesties zijn per definitie gevoelig: er staat veel bij op het spel en het gaat vaak om mensen. Bij ontslagen, reorganisaties en twijfel over arbeidsvoorwaarden zoekt u kennis van zaken en zorgvuldige begeleiding. Staat u als ondernemer op het punt om uw bedrijf te verkopen of herstructureren, dan wilt u eerlijk en professioneel advies en adequate begeleiding.

 • Logo van Boontje Advocaten Arbeidsrecht

  Boontje Advocaten Arbeidsrecht

  Boontje Advocaten adviseert werkgevers (van klein/middelgroot tot multinationals), zelfstandig ondernemers, bestuurders, werknemers, ondernemingsraden en belangenorganisaties. Wij adviseren cliënten in vele branches. Onze cliënten kiezen voor Boontje Advocaten vanwege onze expertise en onze unieke Arbeidsrecht Plus Formule. Wij zijn er trots op dat wij met veel van hen een duurzame relatie onderhouden.

 • Broeseliske van Vlijmen

  Wij zijn advocaat en ondernemende gesprekspartner van met name de MKB+ ondernemer; verbindend en slagvaardig. Wij zorgen ervoor de bedrijfsvoering van onze relaties goed te kennen, om zo juridisch relevante ontwikkelingen in de branche tijdig te signaleren. Wij geloven dat wij onze relaties op die manier persoonlijk, breed en optimaal kunnen ondersteunen in hun ontwikkeling en groei in een steeds veranderende markt. Onze adviezen zijn daarom goed leesbaar en bij voorkeur bondig.

 • Logo van Logo - Cees Advocaten

  Cees Advocaten

  Cees Advocaten is een topkantoor in Haaglanden op het vlak van ondernemingsrecht en vastgoed. De grootste insolventiespecialist van Zuid-Holland. Toonaangevend in arbeidsrecht, tuinbouw en energie. Wij leveren vakwerk en schuwen waar nodig een stevige confrontatie niet. Bij Cees gaan we tot het uiterste om uw zorgen weg te nemen en met u tot het beste resultaat te komen. Wij zijn dag en nacht bereikbaar en staan altijd voor u klaar.

 • Logo van Cleerdin & Hamer Advocaten

  Cleerdin & Hamer Advocaten

  Ons uitgangspunt is dat een cliënt de best mogelijke juridische bijstand mag verwachten. Dat kan alleen als de advocaat gefocust is op zijn specifieke vakgebied. Daarin investeren we veel tijd en moeite. Niet alleen door de permanente opleiding van onze advocaten (via het volgen en geven van cursussen en jurisprudentiebesprekingen), maar ook door deelname van onze advocaten aan redacties van juridische tijdschriften, door lidmaatschappen van juridische verenigingen en organisaties en door wetenschappelijke publicaties.

 • Logo van Crawford and Company

  Crawford & Company

  Crawford & Company (Nederland) B.V. is werkzaam binnen alle disciplines van het expertisevak. Er wordt onder meer gestreefd naar optimale kennisoverdracht, zodat wij onze principalen, zijnde verzekeraars, makelaars, overheidslichamen en multinationals van de beste dienstverlening en kwaliteit kunnen voorzien. Crawford is 's werelds grootste onafhankelijk dienstverlener van oplossingen op het terrein van schademanagement.

 • Logo van De Bont Advocaten

  De Bont Advocaten

  Het kantoor De Bont Advocaten richt zich op raad en bijstand in bestuursrechtelijke conflicten met de Belastingdienst en andere toezichthouders (AFM, DNB, BFT, ACM en NZa) alsmede op fiscale en white collar strafzaken, waaronder met name corruptie en omkoping. Op deze werkterreinen is ruime expertise voorhanden.

 • Logo van De Brauw Blackstone Westbroek

  De Brauw Blackstone Westbroek

  We are a law firm with a global reach. We have a robust corporate practice, a centre of excellence in litigation, and an unparalleled team of regulatory experts. Big matters, big risks and big arenas require multidisciplinary, multinational teams composed of strong strategic thinkers willing to go the extra mile. We believe in striking the right balance between rigour and pragmatism, especially when the stakes are high and the pressure is on.

 • Logo van De Haas Advocaten

  De Haas Advocaten

  De Haas Advocaten is een niche advocatenkantoor gespecialiseerd in fiscaal recht, strafrecht en tuchtrecht. Bij De Haas Advocaten werken advocaten die jarenlang bij gerenommeerde kantoren werkzaam zijn geweest in deze specifieke rechtsgebieden. De Haas Advocaten staat dienstverleners, ondernemingen  (MKB en beursgenoteerd), overheden en particulieren bij, die worden geconfronteerd met vraagstukken o.a. op het terrein van toezicht, fiscaal recht, financieel-, fraude, milieustrafrecht, arbeidsongevallen en tuchtrecht.

 • Logo van deVereende

  De Vereende

  De Vereende is een specialistische verzekeraar voor bijzondere zaken. Wij hebben de kennis en kunde om verzekeringsoplossingen op maat te bieden. Daarin zijn we uniek. Daag ons maar uit! Wij maken het graag mogelijk. De Vereende voorziet in oplossingen voor bijzondere risico's en schades buiten de reguliere markt.

 • Logo van Den Hollander Advocaten

  Den Hollander Advocaten

  Hollandse nuchterheid: met die blik bekijken wij de juridische vraagstukken die u aan ons voorlegt, of dat nu een ingewikkeld contract, een arbeidsgeschil of een geweigerde vergunning is. Onze wortels liggen in de agrarische sector. Daar is ons kantoor groot in geworden. Agrarische zaken vormen nog steeds een belangrijk onderdeel van ons kantoor, maar daarnaast hebben wij ons in de afgelopen decennia ook in tal van andere gebieden gespecialiseerd.

 • Logo van Dirkzwager

  Dirkzwager advocaten & notarissen

  Dirkzwager is een topspeler. Gemotiveerde juridische en fiscale specialisten leveren geïntegreerde dienstverlening. Kennis maken en vooral kennis delen, speelt een centrale rol in alles wat wij doen. Zo geven we juridische en fiscale dienstverlening een andere dimensie.

 • Logo van DVAN Advocatuur & Notariaat

  DVAN Advocatuur & Notariaat

  Wij zijn DVAN Advocaten. Uw juridisch sparringpartner. Onze bevlogen professionals zetten graag dat stapje extra om bij te dragen aan het succes van uw onderneming. Samen maken wij voor u het verschil. Uw succes is ons success.

 • Het logo van DVDW Advocaten

  DVDW Advocaten

  DVDW Advocaten is een groeiend, middelgroot commercieel advocatenkantoor met vestigingen in Den Haag en Rotterdam. Wij richten ons met name op zakelijke opdrachtgevers. Voor beursgenoteerde ondernemingen, ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf, non-profit organisaties, overheden en vermogende particulieren staan wij iedere dag op scherp.

 • Logo van Eversheds

  Eversheds

  Eversheds Sutherland (Netherlands) B.V. is een advocaten- en notariskantoor met vestigingen in Amsterdam en Rotterdam. Een kantoor met een ondernemersmentaliteit. Wij zijn onderdeel van Eversheds Sutherland, een organisatie met 66 vestigingen verspreid over 32 landen met meer dan 2.000 topjuristen. Hierdoor kunnen wij onze kennis over de markt en juridische vraagstukken op internationaal niveau delen en zijn wij in staat om overal ter wereld onze cliënten van dienst te zijn met hoogwaardige adviezen.

 • Logo van het Gerechtshof Den Haag

  Gerechtshof Den Haag

  Het gerechtshof Den Haag behandelt zaken op het gebied van civiel recht, straf- en belastingrecht in hoger beroep. Met deze zaken komt het gerechtshof geregeld in het nieuws. Het gerechtshof neemt dagelijks beslissingen die rechtstreeks invloed hebben op onze maatschappij. Door voortdurende verbeteringen op het gebied van kwaliteit, vernieuwing van processen en aandacht voor samenwerking met andere gerechten werkt het Haagse hof aan een nog betere aansluiting bij de behoeften vanuit de samenleving.

 • Logo van Groot Letselschade

  Groot Letselschade Experts BV

  Bij Letselschade.com werken letselschade-experts die zonder uitzondering ruime ervaring hebben op het brede vakgebied van letselschade. Bijna alle experts zijn NIVRE Register-Expert. Iedere expert heeft een eigen regio, waardoor wij als kantoor landelijk werkzaam zijn. Een persoonlijke behandeling en een sterke mate van betrokkenheid zijn kenmerkend voor de werkwijze van Letselschade.com.

 • Logo van Hertoghs Advocaten

  Hertoghs Advocaten

  Het kantoor Hertoghs advocaten bestaat sinds mei 1990. De advocaten van ons kantoor hebben zich gespecialiseerd op het snijvlak van het formeel belastingrecht en de aangrenzende rechtsgebieden zoals het fiscaal boete- en strafrecht en het (civiele) invorderingsrecht. Zeker in de begintijd was het specialisme van de fiscale advocatuur nog onontgonnen terrain.

 • Logo van Holla advocaten

  Holla advocaten

  Hoe het ook zij, wat u ook bent of doet, u wilt professioneel en persoonlijk geholpen worden als uw situatie daar om vraagt. U wilt het beste advies en de meest effectieve vertegenwoordiging. Tegen een reële vergoeding. Holla Advocaten begrijpt dat, en biedt een persoonlijke aanpak, voor iedereen. Omdat geen twee mensen hetzelfde zijn. Elke cliënt is anders, elke zaak is uniek.

 • Logo van Houthoff

  Houthoff

  Houthoff is an independent top-tier Netherlands-based firm with 300 lawyers, civil-law notaries and tax advisers, all offering exceptional legal advice and support to an extensive national and international client base. Together with our worldwide network, consisting of offices in Amsterdam, Rotterdam, Brussels, London and New York, representatives in Houston, Singapore and Tokyo, an exclusive Lex Mundi membership and our own International Friends Network, these qualities make Houthoff the reliable partner at the most critical moments.

 • Logo van HVG Law

  HVG Law

  Een inspirerende werkomgeving: HVG Law is een bijzonder kantoor. Dat blijkt uit onze werkwijze en uit onze organisatie. Wij zijn gewend om niet alleen naar juridische aspecten te kijken, maar juist ook naar de context daarvan. Bovendien werkt bij ons een bepaald slag mensen: uitstekende juristen maar vooral ook mensen die zich kunnen verplaatsen in de ondernemer.

 • Logo van Kneppelhout Korthals Advocaten

  Kneppelhout & Korthals Advocaten

  Kneppelhout & Korthals is een middelgroot full service advocatenkantoor dat zich richt op ondernemers in de handel, industrie, maritieme sector, transport, export, bouw, vastgoed en telecom. Ondernemers die iets maken, merken bouwen, handel drijven, financieren en exporteren. Ondernemers die hun nek uitsteken maar hun hoofd niet willen verliezen.

 • Logo van Ko & Co Advocaten

  Ko & Co Advocaten

  Ko & Co Advocaten helpt u graag met deskundig juridisch advies over arbeidsrecht. Juridische zaken zijn erg formeel en laten weinig ruimte voor de menselijke kant van een zaak. Dat vinden wij een groot gemis. Wij willen juist weten wat uw beleving is, wat u drijft. Daarom worden wij graag persoonlijk en beginnen met goed luisteren, naar u. Met uw verhaal gaan wij aan de slag, diplomatiek en vasthoudend.

 • Logo van La Gro Advocaten

  La Gro Advocaten

  La Gro gaat over ondernemers en hun omgeving. Over een vastgelopen samenwerking die weer in beweging komt. Over ingewikkelde werkprocessen die gesmeerd gaan lopen. Over verstoorde arbeidsrelaties die normaliseren. Over wetten en regels die in je voordeel werken. Wij werken voor bedrijven en overheden. Middelgroot of groot, lokaal, regionaal of landelijk. Uit alle sectoren en branches, met de nadruk op gemeenten, reisorganisaties, mediabedrijven, woningcorporaties, bouwbedrijven en agrarische ondernemingen.

 • Logo van Loyens & Loeff

  Loyens & Loeff

  As a leading firm, Loyens & Loeff is the logical choice as a legal and tax partner if you do business in or from the Netherlands, Belgium, Luxembourg or Switzerland, our home markets. You can count on personal advice from any of our 900 advisers based in one of our offices in the Benelux and Switzerland or in key financial centres around the world. Thanks to our full-service practice, specific sector experience and thorough understanding of the market, our advisers comprehend exactly what you need.

 • Logo van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid

  Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid

  Werk en bestaanszekerheid voor iedereen: samen werken voor samen leven. Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid werkt aan eerlijk, gezond en veilig werk in Nederland. Iedereen moet de kans krijgen om mee te doen en zich te ontwikkelen zodat je zelf kan bijdragen aan je eigen toekomst. Als het tegenzit zorgen we voor een vangnet, en als je met pensioen gaat voor een inkomen. Dat kan alleen in een land waar mensen er voor elkaar zijn.

 • Logo van MS Amlin

  MS Amlin

  We provide insurance in Property & Casualty, Marine & Aviation and Reinsurance for other insurers. Our record extends back over 300 years and today, we have more than 2,400 people in 26 locations worldwide, as part of the top-10 global insurance group MS&AD. We deliver continuity for businesses facing the most complex and demanding risks, in turn promoting prosperity around the world.

 • Logo van Nautadutilh

  NautaDutilh

  NautaDutilh is een internationaal advocatenkantoor, wij adviseren onze cliënten volgens Nederlands, Belgisch en Luxemburgs recht. We hebben vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Brussel, Londen, Luxemburg, en New York. Met meer dan 400 advocaten, notarissen en belastingadviseurs zijn we een van de grotere advocatenkantoren in de Benelux.

 • Logo van Openbaar Ministerie

  Openbaar Ministerie Rotterdam

  Het OM is een landelijke organisatie verdeeld over tien arrondissementen. Deze zijn gelijk aan de tien regionale eenheden van de politie. Daarnaast richt het Landelijk Parket zich op de bestrijding van (internationaal) georganiseerde misdaad, bestrijdt het Functioneel Parket criminaliteit op het gebied van milieu, economie en fraude en worden alle beroepen tegen verkeersboetes door het Parket Centrale Verwerking OM beoordeeld.

 • Logo van Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn Advocaten

  Pels Rijcken Drooglever Fortuijn

  Wij zijn Pels Rijcken. Met 290 kantoorgenoten delen we de mentaliteit om dagelijks op het hoogste niveau te presteren. Stimuleren we elkaar het beste uit onszelf te halen en stellen we het belang van de cliënt centraal. Bij Pels Rijcken realiseren we ons dat de waarheid nooit ééndimensionaal is. Dat zaken die ogenschijnlijk strijdig zijn soms dicht bij elkaar liggen. Dat er tegengestelde belangen zijn maar ook gemeenschappelijke. Juist in een maatschappij die complexer en meer verweven is dan ooit.

 • Logo van Ploum

  Ploum

  Ploum is niet zomaar een advocaten- en notariskantoor. Wij zijn duidelijk anders. En onze cliënten ervaren dat. We realiseren doelen met praktische oplossingen. Wij combineren onze vakkennis met praktijkervaring tot oplossingen die werken. Dat laatste kunnen we als geen ander. Het zit in ons DNA.

 • Rechtbank Rotterdam

  Rechtbank Rotterdam is één van de grootste rechtbanken in Nederland. Vrijwel dagelijks behandelen we spraakmakende rechtszaken, van klein en lokaal tot zaken met een grote maatschappelijke impact. Met 950 collega’s verzorgen we rechtspraak voor de meer dan 1,7 miljoen inwoners van de regio Rotterdam-Dordrecht. Dat doen we vanuit ons gerechtsgebouw in wereldhavenstad Rotterdam en vanuit Dordrecht, de eerste stad in Holland waar recht werd gesproken.

 • Schaap Advocaten en Notarissen

  Onafhankelijke specialisten in ondernemings- en vastgoedrecht. We adviseren én procederen met scherpte, creativiteit en plezier in ons vak. In nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers, en met diepgaande kennis van hun speelveld. Zo creëren we de kortste route naar optimaal resultaat.

 • Logo van Seebreghs Advocaten

  Seebregts & Saey

 • Logo van Sjöcrona van Stigt

  Sjöcrona van Stigt Advocates

  Since 1992, we at Sjöcrona van Stigt have dedicated ourselves solely to defending criminal cases. Our reputation, both in the Netherlands and abroad, is impeccable due to our successes and our proverbial discretion. Our specialists provide legal assistance in criminal proceedings, both before and during the court process. At first instance, on appeal and before the Supreme Court in cassation. And also before the European Court of Human Rights in Strasbourg.

 • Logo van Sodexo

  Sodexo

  Sodexo is now the worldwide leader in Quality of Life services. For over 50 years, we have developed unique expertise, backed by nearly 427,000 employees in 80 countries across the globe. In combining the diverse talents of our teams, Sodexo is the only company to integrate a complete offer of innovative services, based on over 100 professions. We develop, manage and deliver a unique array of On-site Services, Benefits & Rewards Services and Personal and Home Services for all our clients to improve the Quality of Life.

 • Logo van Sorensen Advocaten

  Sorensen Advocaten

  Sørensen Advocaten is een gerenommeerd kantoor, gespecialiseerd in arbeids- en ondernemingsrecht. Vanuit Rotterdam ondersteunen wij onze nationale en internationale cliënten bij uiteenlopende vraagstukken op arbeidsrechtelijk en ondernemingsrechtelijk gebied. We onderscheiden ons van andere advocatenkantoren door onze snelheid, focus en daadkrachtige aanpak. Wij vertegenwoordigen en adviseren voornamelijk grote en middelgrote ondernemingen, statutair bestuurders en werknemers uit het hogere segment.

 • Logo van Stadermann Luiten Advocaten

  Stadermann Luiten Advocaten

  Ons kantoor legt zich geheel toe op het aansprakelijkheidsrecht en het verzekeringsrecht. Wij streven ernaar om werk van hoge kwaliteit te leveren. Die hoge kwaliteit moet tot uitdrukking komen in de door ons vervaardigde documenten zoals adviezen en processtukken. Daarnaast vinden wij het ook van groot belang dat wij de cliënt een goede service verlenen.

 • Logo van Stamoulis Advocaten

  Stamoulis Advocaten

  Stamoulis Advocaten is een advocatenkantoor gevestigd in het centrum van Rotterdam. Het kantoor biedt u gespecialiseerde juridische dienstverlening op hoog niveau. De tarieven zijn scherp en transparant. De kleine omvang van het kantoor zorgt voor persoonlijke aandacht en een grote mate van betrokkenheid. Arbeidsrecht is wat de klok slaat bij Stamoulis Advocaten, maar ook voor ambtenarenrecht en socialezekerheidsrecht bent u bij Stamoulis Advocaten aan het juiste adres.

 • Logo van SteensmaEven

  SteensmaEven

  SteensmaEven is een advocatenkantoor dat zich richt op vier rechtsgebieden: arbeids-, medezeggenschaps-, pensioen-, en privacyrecht. Rechtsgebieden die specialistische kennis vereisen. Wij bieden u die. Bij ons zijn de lijnen kort, wij werken dicht op onze cliënten. De mentaliteit is 24/7, onze adviezen zijn precies en praktisch.

 • Ten Holter Noordam Advocaten

  Ten Holter Noordam advocaten is een kwalitatief hoogstaand kantoor geworteld in de regio Rotterdam/Dordrecht met een nationale en internationale praktijk. Met 45 juridisch specialisten werken wij samen aan één doel: overheidsinstellingen, non-profitorganisaties en ondernemingen snel en efficiënt helpen met praktische oplossingen bij juridische problemen en een duidelijk advies over het voorkomen daarvan.

 • Logo van UWV

  UWV

  UWV staat voor Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen. Wij zorgen voor een deskundige en efficiënte uitvoering van de werknemersverzekeringen, zoals de WW, WIA, WAO, WAZ, Wazo en Ziektewet. Daarnaast bieden wij arbeidsmarkt- en gegevensdiensten. We voeren deze diensten uit als zelfstandig bestuursorgaan (ZBO) in opdracht van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

 • Van den Brekel Advocaten

  Onze missie: vanuit buitengewone betrokkenheid het beste resultaat behalen. Winnen door samenwerken. Het samen vinden van de beste oplossing voor uw probleem. We luisteren heel goed naar uw wensen. En geven een eerlijk advies over uw kansen en risico’s, de te volgen strategie, de mogelijkheden en de verwachte uitkomst van de zaak. We overleggen met u en stellen bij waar nodig. Altijd een maatwerkaanpak om te komen tot het optimale resultaat.

 • Van den Herik & Verhulst Advocaten

  Van den Herik & Verhulst Advocaten is een Rotterdams kantoor dat werkt voor nationale en internationale cliënten. Wij combineren deskundigheid en ervaring met een grote persoonlijke betrokkenheid. Die mentaliteit uit zich in doortastendheid, snelheid en een gedegen, toegewijde benadering. Wij realiseren ons dat een zaak voor onze cliënten niet ‘een van de zaken’ is, maar dé zaak, waar veel, zo niet alles van afhangt.

 • Logo van Van Traa Advocaten

  Van Traa

  De advocaten van Van Traa zijn specialisten op het gebied van Internationale Handel, Transport & Logistieken Verzekering & Aansprakelijkheid. Sinds 1898 helpen wij onze cliënten snel en efficiënt problemen op te lossen. We zijn internationaal georiënteerd en stevig geworteld in Rotterdam. Wij hechten aan een open, professionele en ontspannen werksfeer, waar vakkennis hoog in het vaandel staat. Zo komen wij tot goede ideeën en oplossingen die bijdragen aan het zakelijke succes van onze cliënten.

 • Logo van Vogelaar Bosch Spijer Advocaten

  Vogelaar Bosch Spijer Advocaten

  Vogelaar Bosch Spijer Advocaten heeft haar oorsprong in het Westland. Het kantoor voert een algemene (proces)praktijk en heeft daarnaast specialisten in huis op het gebied van arbeidsrecht, personen- en familierecht en letselschade(waaronder overlijdensschade). De advocaten van Vogelaar Bosch Spijer Advocaten hebben een praktische, efficiënte en oplossingsgerichte aanpak. Die is erop gericht er samen uit te komen. Maar mocht een ‘minnelijke regeling’ niet mogelijk zijn, dan kunnen zij u ook bijstaan in alle voorkomende procedures. Zowel bij rechterlijke instanties als bij geschillen- of scheidscommissies.

 • Logo van Voûte Arbeidsrecht

  Voûte Arbeidsrecht

  Voûte arbeidsrecht kenmerkt zich door goede analyses, praktisch advies en werkbare oplossingen voor vraagstukken op het gebied van arbeidsverhoudingen. U kunt rekenen op een slagvaardige aanpak en maatwerk. Doel is een creatieve en inspirerende samenwerking met oog voor uw belang.

 • Logo van Weijers Ettema Advocaten

  Weijers Ettema Advocaten

  De persoonlijke band met de cliënt in combinatie met een ‘hands on’ aanpak van de zaak staan centraal in de dienstverlening van Weijers Ettema Advocaten. Wij adviseren en procederen over alle verschillende facetten van het arbeidsrecht, ongeacht of u werkgever of werknemer bent. Daarnaast behartigen wij de belangen van werkgevers en hun aansprakelijkheidsverzekeraars in letselschadeprocedures als gevolg van arbeidsongevallen.

 • Logo van Wladimiroff Advocaten

  Wladimiroff Advocaten

  Wladimiroff is als advocatenkantoor uniek. Het boutique kantoor behoort tot de absolute top van de gespecialiseerde Nederlandse advocatuur als het om financieel, economisch en fiscaal sanctierecht gaat. Het boutique kantoor behoort tot de absolute top van de gespecialiseerde Nederlandse advocatuur als het om financieel, economisch en fiscaal sanctierecht gaat.

 • Logo van Wybenga advocaten

  Wybenga Advocaten

  Zeker bij juridische vraagstukken moet de focus zijn gericht op een uitkomst die ook na jaren nog tot tevredenheid stemt. Dat vraagt het een en ander van de advocaat. Die moet beschikken over een nuchtere blik. Over buitengewone analytische en communicatieve vaardigheden. En bovenal over kennis, inzicht en overzicht. Alleen daarmee komt een aanpak tot stand die verder reikt dan de korte termijn. En die leidt tot adviezen die vertrouwen geven en in alle opzichten van waarde zijn en blijven. Dit is de belangrijkste ambitie van Wybenga Advocaten.