Master Financieel recht - Aanschuifcollege

Datum
donderdag 2 jun 2022, 17:00 - 19:00
Type
Introductie
Gesproken taal
Dutch
Aanmelden Voeg toe aan agenda
Rotterdam Branding Toolkit

Durf jij over de grenzen van het eigen vakgebied te kijken en heb je altijd al interesse gehad in de wereld van het financieel recht? Dan is de master Financieel recht zeker iets voor jou!

Met zoveel keuzemogelijkheden is de oriëntatie op een masteropleiding niet altijd even makkelijk. Je wilt natuurlijk een weloverwogen studiekeuze maken. Daarom bieden wij jou naast de recente Master Open Dag en informatie op onze website www.financieelrecht.nl ook de mogelijkheid om aan te schuiven en sfeer te proeven bij een college van ons vak FinTech in het laatste blok van dit studiejaar 2021-2022.

Schuif aan bij het college van ons vak FinTech
met als titel ‘FinTech, Big data & Gedrag’ op donderdag 2 juni 2022 om 17.00 uur

en stel al jouw vragen!

Speciaal voor eenieder die geïnteresseerd is in het financieel recht wordt dit college opengesteld, zodat je kennis kunt maken met één van de belangrijkere vakken van de master Financieel recht, waar bijzonder actuele onderwerpen zoals blockchain, big data, artificial intelligence, crypto’s, sustainability en cybersecurity aan bod komen.

In de pauze na het eerste deel van het college (rond 17.45 uur) én na afloop van het gehele college (rond 18.45 uur) is er gelegenheid om vragen te stellen over de opleiding. Dan staat tevens een huidige student Financieel recht klaar die desgevraagd de persoonlijke ervaringen met de master met jou kan delen.

Eenieder die geïnteresseerd is in de master Financieel recht is van harte welkom om aan te schuiven bij dit college on campus. Rekening houdend met eventuele corona-omstandigheden, zal er ook een livestream van het college beschikbaar komen voor degenen die verhinderd zijn om naar de campus te komen. Voor de vragenmomenten echter, is er geen livestream, maar bestaat de mogelijkheid om achteraf nadere informatie te krijgen en vragen te stellen per mail of op afspraak (on capmus, telefonisch of online).

Voor een goede organisatie van het college ontvangen wij graag uiterlijk 29 mei jouw online aanmelding via onderstaand aanmeldformulier. Hierna kunnen wij jou de informatie sturen voor het toegang krijgen tot het college on campus of online.

Voel je vrij deze uitnodiging te delen met anderen die mogelijk ook geïnteresseerd zijn in de master Financieel recht. Wij hopen jullie op 2 juni te mogen inspireren en meer te vertellen over onze mooie master Financieel recht!

Verwachte start studiejaar

Uw ingevulde gegevens worden gebruikt voor logistieke doeleinden voor het aanschuifcollege en (indien toestemming is gegeven) voor het versturen van updates over de opleiding. Meer informatie: https://www.eur.nl/disclaimer/privacy-statement.

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen