Master Financieel recht - Aanschuifcollege

Datum
donderdag 8 jun 2023, 19:00 - 20:45
Type
Introductie
Gesproken taal
Dutch
Locatie

Woudestein, zaal Theil C-2-2

Aanmelden Voeg toe aan agenda
Markthal Rotterdam
Rotterdam Branding Toolkit

Durf jij over de grenzen van het eigen vakgebied te kijken en heb je altijd al interesse gehad in de wereld van het financieel recht? Dan is de master Financieel recht zeker iets voor jou!

Met zoveel keuzemogelijkheden is de oriëntatie op een masteropleiding niet altijd even makkelijk. Je wilt natuurlijk een weloverwogen studiekeuze maken. Daarom bieden wij jou naast de recente Master Open Dag en de informatie op onze website www.financieelrecht.nl ook nog de mogelijkheid om aan te schuiven en sfeer te proeven bij een regulier college van één van de belangrijkere vakken van de master Financieel recht, waar bijzonder actuele onderwerpen zoals blockchain, big data, artificial intelligence, crypto’s, sustainability en cybersecurity aan bod komen:

Schuif aan bij het college van ons vak FinTech met als titel:
‘AI & FinTech’ op donderdag 8 juni 2023 om 19.00 uur

Eenieder die geïnteresseerd is in de master Financieel recht is van harte welkom om aan te schuiven bij dit college. In de pauze (rond 19.45 uur) en na afloop van het gehele college (rond 20.45 uur) is er gelegenheid om vragen te stellen aan de mastercoördinator en de docent.

Voor een goede organisatie van het college ontvangen wij graag uiterlijk 4 juni jouw online aanmelding via onderstaand aanmeldformulier.

Voel je vrij deze uitnodiging te delen met anderen die mogelijk ook geïnteresseerd zijn in de master Financieel recht. Wij hopen jullie op 8 juni te mogen inspireren en alvast iets te laten zien van onze mooie master Financieel recht!

This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen