Master Financieel recht - Aanschuifcollege

Datum
maandag 27 mei 2024, 17:00 - 18:45
Type
Introductie
Gesproken taal
Nederlands
Locatie

Woudestein, zaal Langeveld 0-10

Aanmelden Voeg toe aan agenda
Markthal Rotterdam
Rotterdam Branding Toolkit

Durf jij over de grenzen van het eigen vakgebied te kijken en heb je altijd al interesse gehad in de wereld van het financieel recht? Dan is onze master Financieel recht, waarin de thema’s regulering, digitalisering en duurzaamheid centraal staan, zeker iets voor jou!

Met zoveel keuzemogelijkheden is de oriëntatie op een masteropleiding niet altijd even makkelijk. Je wilt natuurlijk een weloverwogen studiekeuze maken. Daarom bieden wij jou naast de recente Master Open Dag en de informatie op onze website www.financieelrecht.nl ook nog de mogelijkheid om aan te schuiven en sfeer te proeven bij een regulier college van FinTech, één van de belangrijkere kernvakken van de master Financieel recht, waar bijzonder actuele onderwerpen zoals big data, payments, artificial intelligence en crypto’s, aan bod komen: 

Schuif aan bij het college van ons vak FinTech met als titel: 
‘AI & Ethiek’ op maandag 27 mei 2024 om 17.00 uur

In dit college behandelen we belangrijke maatschappelijke vragen, zoals: mag je vrouwen meer rekenen voor dezelfde producten als mannen en in hoeverre is het toegestaan bij het bestrijden van witwassen gebruik te maken van de nationaliteit of woonplaats van de klant.

Eenieder die geïnteresseerd is in de master Financieel recht is van harte welkom om aan te schuiven bij dit college. In de pauze (rond 18.45 uur) is er gelegenheid om vragen te stellen aan de mastercoördinator en de docent. Vanzelfsprekend ben je van harte welkom om ook het vervolg van het college bij te wonen.

Voor een goede organisatie van het college ontvangen wij graag uiterlijk 23 mei jouw online aanmelding via de volgende pagina.

Voel je vrij deze uitnodiging te delen met anderen die mogelijk ook geïnteresseerd zijn in de master Financieel recht. Wij hopen jou op 27 mei te mogen inspireren en alvast iets te laten zien van onze mooie master Financieel recht!

Klik hier om je aan te melden

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen