Toga aan de Maas
Double Degree Programme

Masteropleiding Double Degree Programme Toga aan de Maas

Opleiding

Met dit Double Degree Programme volg je twee volledige masteropleidingen in iets meer dan anderhalf jaar: Toga aan de Maas en een nader te kiezen master uit het aanbod van Erasmus School of Law.

Meer over de inhoud van deze opleiding

Waarom deze opleiding?

• Door het kleinschalige karakter staat individuele aandacht centraal: de master biedt plaats aan ongeveer 25 studenten.
  • Gedurende iets meer dan anderhalf jaar worden er Toga-gerelateerde vakken en masterclasses aangeboden, waarin verschillende rechtsdisciplines centraal staan. In de verdiepende Toga-vakken worden onder intensieve begeleiding van een docent-onderzoeker ook onderzoeks-, schrijf- en spreekvaardigheden verder ontwikkeld.
Waarom deze opleiding?

Carrièremogelijkheden

Het Double Degree Programme Toga aan de Maas bereidt de afgestudeerde bij uitstek voor op de rechterlijke macht, het OM en de advocatuur.

Bekijk je carrièrekansen

Officiële CROHO naam
M Togamaster
Programme name